Fogászati szolgáltatásaink

Minden fogászati szolgáltatás egy helyen

Mosolytervezés Budapesten, a Smile Expert fogorvosai segítenek!

Az egészséges, fehér fogak, a szabályos fogsor a magabiztosság egyik alappillérének számítanak. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a mosolytervezés szolgáltatásunk iránt, mely minden korábbinál korszerűbb megoldásokkal várja a pácienseket. A mosolytervezés Budapest Smile Expert rendelőjében professzionális eszközökkel, szoftverekkel zajlik, melyeknek köszönhetően előre láthatja, mit lehet kihozni aktuális adottságaiból.

A mosolytervezés Olaszországból, illetve Amerikából indult világhódító útjára. Lényegét tekintve arról van szó, hogy a személyiséghez, karakterhez leginkább passzoló mosolyt sikerüljön megvalósítani. Mindez kiterjed a fogak színére, azok alakjának megtervezésére és precíz kialakítására. Olyan tényezők is fókuszba kerülnek a rendelőnkben zajló mosolytervezés során, mint a páciens kora, neme, a fogak kiindulási színe, az ajkak íveltsége, és persze az arc harmóniája.

A tudomány fejlődésének köszönhetően pácienseink nem csak valamiféle elképzeléssel vághatnak bele a tökéletes mosoly megvalósításába, hanem már az elején láthatnak egyfajta képet arról, hogy milyen összkép várható a mosolytervezés végén. A fogorvos nem csupán azt vizsgálja, hogy aktuálisan milyen állapotban vannak a fogak, hanem arra is törekszik, hogy a fogazat, az arc, és a mosoly között teljes harmónia legyen.

Mosolytervezés a fogak teljes rendbetételét is jelenti

A fogesztétikai kezelés egy folyamat, mely során olyan komolyabb problémák is előtérbe kerülhetnek, mint a harapási rendellenességek, vagy az állkapocsfájdalom. Ez utóbbi krónikus fájdalomként van jelen a páciens életében, rontva életminőségét. A fogsor egészének alakítása tehát nem pusztán a tükörben látott kép miatt lényeges, hanem egészségügyi okok is állhatnak a háttérben.

 

Mosolytervezés Budapesten a legmagasabb szinten! Ismerkedjen meg a folyamattal!

  •  A mosolytervezés fogászati CT készítésével és általános fogorvosi vizsgálattal indul. Fogorvosi irányelvek alapján sok esetben korona vagy implantátum felhelyezése válhat szükségessé a teljes mosolytervezési folyamathoz. A fogak rendbe tétele, előkészítése, elkezdődik.
  •  Állkapocs izület diagnosztika a következő lépés, ami gondoskodik arról, hogy az elkészült fogakkal kényelmes legyen rágni, az egyből olyan érzést keltsen mintha a saját fogaink lennének.
  • Lenyomatvétel a következő lépés.
  • A fogászati CT és a lenyomat minta, az állkapocs izület diagnosztika alapján profi fogtechnikus, profi fogtechnikai programmal tervezi meg fogait.
  • A tervet ki tudjuk nyomntatni 3d nyomtatóval olcsó műanyagból, így azt ki tudja próbálni, hogy kényelmes-e, jól áll-e, mielőtt azt legtöbb esetben a jóval drágább cirkonból kezdenénk kimarni.
  • Tehát tőlünk nem egy ügyes fotót kap, 2d-ben eláruljuk nem lehet mosolyt tervezni, hanem egy 3d nyomtatott műanyag fogsort, amit ki tud próbálni, szükség esetén tudunk módosítani rajta, újra tudjuk nyomtatni és amit profi tervezési munka előz meg.
  • Ha minden rendben a tervvel, a műanyag fogsor másolatát mikron pontossággal tudjuk cirkonból kimarni és a végleges fogpótlás a helyére kerül.

Legyen szó esztétikai kezelésekről, héjak, hidak vagy kivehető pótlások fogtechnikus segítségével történő elkészítéséről, a precíz kezelési terv felállításával, az árak megbeszélésével indul a mosolytervezés, ami szintén a megbízhatóságunkról is árulkodik.


Implantátumokról már szinte mindenki hallott. Az implantátumok a fogászatban már olyan szinten elterjedtek, hogy gyakorlatilag elengedhetetlen része a fogászati ellátásnak.

Akár egy fog pótlásáról legyen szó, akár többről egy teljes fogatlan állcsontban az implantátumok mindig a legjobb megoldást nyújtják, hogy stabil, rögzített foga legyen a páciensnek.