Our dental services

Dentistry in the capital of Hungary, Budapest

Dental implant placement in the centre of Budapest, in the 5th district

Jelenleg 3 féle implantátum típus érhető el rendelőnkben.

  • Alpha Bio
  • Neodent
  • Straumann

A legfőbb különbségeket igyekeztünk egy táblázatban megjeleníteni

Az Alpha Bio implantátumok

Az Alpha Bio a legjobb ár/érték arányú implantátum, magas minőséget képvisel, mégis költséghatékony,  ami miatt a Magyar rendelők közkedvelt szereplője, Magyarországon a legtöbbet beépített implantátum. Az Alpha Bio Tec vállalat közel 30 éves múltra tekint vissza, így biztos lehet abban, hogy egy nagy múltú cég , az évek során megfelelően kialakított implantátuma kerül majd beépítésre. Anyaga Titán, precízen beültethető, kiválló esztétikai végeredményt nyújt.

Hátránya: Nem terhelhető azonnal, hosszú csontosodási idő, nem megfelelő csontállomány esetén szükség lehet csontpótlásra. Teljes gyógyulási idő 365 nap

Rendelőnk 5 év garanciát biztosít az Alpha Bio implantátum beépítésre, a gyártó pedig élethosszig tartó garanciát az implantátumra.

A Neodent implantátumok (legtöbbet kért implantátum rendelőnkben)

A Neodent implantátumok már a csúcskategóriát képviselik. Alkalmazható olyan helyeken is ahol a csontállomány kisebb, hiszen az implantátum a csont összesűrítésére is alkalmas. Behelyezése rendkívül egyszerű, hiszen rövidebb a fúrási útja, a behelyezés bármelyik szakaszában lehetséges az irányváltoztatás. Behelyezése a csontot a lehető legkissebb mértékben károsítja, a Neodent implantátumokkal nagy rágási stabilitás érhető el. Részleges, vagy teljes foghiány esetében is nyugodt szívvel ajánljuk.

Előnye: A Neodent azonnal terhelhető implantátum! Teljes gyógyulási idő 180 nap

Rendelőnk 10 év garanciát biztosít a Neodent implantátum beépítésre, a gyártó pedig élethosszig tartó garanciát az implantátumra.

A Straumann implantátumok

A Straumann a csúcskategóriájú implantátumok legjobbja. Ez a csúcsminőségű gyártó érte el a legjobb eredményeket a beépítések során. 1974 óta gyárt a Straumann implantátummokat, és számos újítás fűződik a nevéhez az implantátumok világában. Elhelyezkedésük szerint vannak szövetszínű és csontszínű implantátumok, felületkezelésük szerint van SLA és SLA activ felszínű implantátumok, az implantátumok anyaga lehet titán, roxolid és cirkónium.

Az SLA felszín nagy szemcséjű homokkal fújt felületet jelent, amihez a csont kiválóan tud kapcsolódni.

Az SLACTIVE felület tovább javítja a csontba való beépülést és még a legnehezebb esetekben is.  A teljes csontintegráció 6-8 hét!

A Straumann BLX azonnal terhelhető implantátum még puhább csontoknál is nagy stabilitás jellemzi.

Rendelőnk 20 év garanciát biztosít a Straumann implantátum beépítésre, a gyártó pedig élethosszig tartó garanciát az implantátumra.

A képen a Straumann BLX implantátum kialakításának főbb jellemzői:

– Nem kell azon aggódni, hogy biztos majd milyen sokban kerül a konzultáció és az állapotfelmérés, mint más rendelőkben!

Jelenleg a konzultáció és az állapotfelmérés rendelőnkben Ingyenes!

Ön tartós és esztétikus megoldást kap foghiányára

The preservation of your own teeth is a primary consideration when choosing between today's dental treatments. However, there are situations when tooth filling, root canal treatment, does not bring the desired result. This is when modern tooth replacement options come into play, and dental implants are by far the most popular. Implants offer a long-lasting quality and even additional tooth replacements can be put on to the implanted tooth. At Smile Expert, our patients receive a lifetime guarantee on implants.

Why is it important to replace lost teeth?

Dental implants are a commonly chosen solution to treat missing teeth. But why is it important to replace lost teeth as soon as possible? What are the disadvantages of neglecting this issue? The bone volume at the site of the lost tooth will almost certainly start to decrease. Depending on the location of the tooth, people may experience difficulties with voice production and chewing, and consequently digestive problems. Of course, there is also the aesthetic disadvantage, which also has an impact on the quality of life. It cannot be stressed enough, therefore, that after the loss or removal of a tooth, as soon as the affected area allows for that, it should be replaced. Dental implant placement is performed in our office with guaranteed reliability and painlessness.

What are the benefits of choosing implants?

Implantátum fogorvos budapestDental implants are actually a simple method of tooth replacement. During the treatment, an artificial root is implanted and then the dentist places the so-called superstructure, i.e. the denture, on top of it. This means that there is no need to grind down your own teeth, as is the case with a dental bridge.

A modern fogpótlás sokféle lehetőséget rejt magában. A fogorvos pótolhat egyetlen hiányzó fogat implantátum beültetésével, de nyugodhat rajta foghíd, sőt, akár a teljes foghiány is megszüntethető.

A Smile Expert tapasztalatai is azt mutatják, hogy a fogászati implantátum Budapest területén is nagy népszerűségnek örvend. Köszönhető ez a természetes hatásának, a szövetbarát anyag alkalmazásának, valamint a maximális kényelemnek amit a fogpótlás biztosít. A titánium implantátum speciális felületi kialakításának köszönhetően beépül a környező szövetekbe, így teherbírása többszörösen növekszik. Nem vált ki allergiás reakciót, ráadásul a korszerű tervezésnek köszönhetően a műfog maximálisan illeszkedik a fogsor többi eleméhez.

Fogászati implantátum fajták

There is a solution even for bone shortages!

An important condition for the implantation of a dental implant is that there is sufficient bone available at the site of the lost tooth. This is where the risk arises if tooth replacement is not carried out for a long time. However, the good news is that implants can be placed even if there is a shortage of bone, as the oral surgeon will use bone substitute to replace the necessary amount of bone. During the consultation before the implantation, when the necessary tests are carried out and the treatment plan is drawn up, the determination of the suitability of the implant takes place.

Painless dental implant placement at Smile Expert

A fogászati kezelésektől igen sokan tartanak, s számukra igazi rémálomnak tűnhet egy efféle szájsebészeti beavatkozás. Azt kérdezik maguktól, mennyire fáj a fog implantátum? A fogbeültetés a Smile Expertnél a korszerű érzéstelenítésnek köszönhetően teljesen fájdalommentesen zajlik.

Fogászati implantáció meneteThe first thing the dentist does after local anaesthesia is to create a so-called bone cavity, into which the artificial root is placed. This is actually a screw on which the false tooth is then placed. Depending on the patient's abilities and oral hygiene, it is also possible to place a gum former on the implant instead of a screw. This helps the gums to heal according to the future denture and also eliminates the need for a new incision in the gums when the denture is fixed later. It takes at least 3-6 months for the special artificial root to set, after which the denture can be placed on a stable base and other tooth replacement options as indicated in the treatment plan.

It is therefore clear that the implant placement requires several visits to the dentist. The environment and the atmosphere which the patient is given is therefore of great importance. Dental implants in our Budapest practice are carried out in a human-centred manner, with maximum expertise and, above all, painlessly. The end result is a repeated experience of the comfort and aesthetics of a full denture.


All on four and all on six implantation is one of the best ways to treat complete tooth loss in our office.

– Nem kell azon aggódni, hogy biztos majd milyen sokban kerül a konzultáció és az állapotfelmérés, mint más rendelőkben!

Jelenleg a konzultáció és az állapotfelmérés rendelőnkben Ingyenes!


en_GBEnglish
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!