Our dental services

Dentistry in the capital of Hungary, Budapest

Oral surgery in Budapest, the capital of Hungary

Míg a fogászat néhány évtizeddel ezelőtt még kimerült a foghúzásban és a tömésben, addig napjainkra sokkal szélesebb skálát ölel fel ez a tudomány. Korszerű eljárások és anyagok szolgálják, hogy a páciensek minél tovább megőrizzék saját fogaikat, vagy ha ez nem is lehetséges, akkor a minden tekintetben tökéletes fogpótlás készüljön el. A Smile Expert-ben szájsebész szakorvos segítségével munkálkodunk azon, hogy a szájsebészeti beavatkozások fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan történjenek meg.

Oral surgery in the popular Budapest practice

You may need the help of an oral surgeon in several cases. Although tooth extraction is a routine procedure, the care with which it is performed is not always the same for certain anatomical conditions. Oral surgery in our Budapest practice is quick and painless. Whether it's a tooth that has grown in the wrong place, a tooth above the number, the removal of an impacted tooth root, or the common wisdom tooth surgery, the aim is to provide a smooth, painless and quick treatment.

Rendelőnk hosszabb nyitvatartással igyekszik pácienseink időbeosztásához igazodni, hogy a szájsebész, vagy fogorvos Budapest belvárosában munkaidő után is elérhető legyen.

Wisdom tooth removal is a common problem

The wisdom tooth is the eighth tooth, at the back of the row of teeth. There are usually 4 of them, but for many people they may not grow out, get stuck in the gum or try to erupt in the wrong direction. It is often a problem for patients, and its removal is therefore a very common procedure in oral surgery.

Mint említettük, nem ritka, hogy nem nőnek ki a bölcsességfogak, vagy egyszerűen az állcsontban fekszenek. Ha helytelen irányba indul meg a növekedés, akkor nyomhatja a szomszédos fogat, a fogsor torlódását és fogfájást idézhet elő. A ferde helyzetben a tisztítás is nehézkessé válik, ami előbb vagy utóbb szuvasodáshoz vezethet. A szájsebészet Budapest prémium kategóriás rendelőjében nagy gyakorlattal és precizitással zajlik. Nem csupán a bölcsességfog eltávolítása kapcsán válhat azonban szükségessé az ilyen irányú szakértelem.

Dental implantation even with bone grafting

When it comes to tooth replacement, the most modern solution is the use of implants, i.e. tooth replacement. In many cases, there is not enough bone material available for the optimal fixation of the implant. In such cases, bone grafting is an option. The oral surgeon takes care of both processes at the same time, with the aim of achieving a complete, healthy denture.

Root tip removal with so-called resection surgery

Előfordulhat, hogy a fog gyökércsúcsán gyulladás, ciszta keletkezik. A szájsebészeti beavatkozást megelőzően rendszerint már sor került a gyökérkezelésre, de bizonyos esetekben ez nem bizonyul elegendőnek. Ha a gyulladás nem kontrollálható, a foggyökér görbülete miatt nem lehetséges a precíz gyökérkezelés, akkor egy szájsebészeti beavatkozás keretein belül nyílik lehetőség a problémás gyökércsúcs eltávolítására.

Oral surgery at the office of Budapest Smile Expert is completely painless, which is important for all patients without exception. Patients tend to be very afraid of such a procedure, but thanks to the modern anaesthesia and the expertise, the treatment is carried out without any problems and without any major discomfort.

 

After oral surgery, taking over-the-counter painkiller may be sufficient, but a course of antibiotics may also be necessary to prevent inflammation. The end result is healthier dentition and smooth oral hygiene.


Állkapocs izület diagnosztika budapest
Az állkapocsízület az egyik legbonyolultabb ízület az emberi szervezetben. Ezen ízületek mozgása révén jönnek létre a bonyolult rágási mozgások és a beszédkészség is (a nyelv és ajakfunkciókkal együtt). Ahhoz, hogy kényelmes, jól használható pótlást készíthessünk a páciensnek, elengedhetetlen némi anatológiai ismeret.

en_GBEnglish
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!