Our dental services

Dentistry in the capital of Hungary, Budapest

Tooth replacement in the centre of Budapest, in the 5th district

The basic principle of our dental practice is to preserve your own teeth. To achieve this, we use modern materials for filling teeth, which give the same overall effect as natural teeth. Root canal treatment is also a way of preserving your own teeth as much as possible. However, there are situations where the tooth is damaged to such an extent that its removal and restoration is the only solution.

A timely tooth replacement is more important than you think!

A tapasztalatok szerint sokan hajlamosak a pótlást elhanyagolni, egy db fog pótlása is nagyon fontos, ez pedig nem csak esztétikai, hanem egyéb szempontokból sem a legjobb döntés. Az érintett területen beindulhat a csontleépülés, de romolhat a hangképzés és a beszéd érthetősége is. A foghiány a szomszédos fogakra szintén hatással van, hiszen azok idővel meglazulhatnak. A hiányzó fogak miatt csökkenő rágóképesség pedig az emésztésre is befolyással van. Egyértelmű tehát, hogy a fogpótlás nemcsak esztétikai de egészségügyi célokat is szolgál.

Options for tooth replacement

Tooth replacement with crowns

It is not uncommon for a tooth to be so damaged that it is no longer suitable for dental fillings or, for example, dental pads. In such cases, a dental crown is the ideal solution. Extensive decay can be a trigger for treatment, as can large gaps between the teeth or crowding. Crowns, available in a variety of materials, can now be used with confidence. In the past, they were often associated with deterioration of the underlying tooth due to improper fit. Smile Expert crowns do not cause allergic skin lesions or inflammation and are guaranteed to be aesthetically pleasing. Even if you need to replace old crowns, it is worth it to have a reliable tooth replacement in our popular practice in Budapest.

Dental bridge in tooth replacement

Míg a korona egyetlen fogra készül, addig a fogpótlás híddal több fog hiánya is – szó szerint- áthidalható. A híd pillérei lehetnek egészséges fogak, de akár implantátum is beültethető ilyen céllal. Ha szeretnénk elkerülni az ép fogak lecsiszolását, akkor az implantátum alkalmazása kitűnő választásnak bizonyul. Ilyenkor nem csak strapabíróbb megoldás születik, hanem a csontsorvadás is elkerülhető.

Prosthodontics in Budapest: dental implants are the most modern solution!

Mint korábban már említettük, a fogpótlás Budapest egyik legkorszerűbb rendelőjében az implantátum beültetésével is kombinálható. Egy-egy hiányzó fog pótlásakor szintén szerephez jut a napjainkban leginkább elterjedt fogpótlási módszer. Akár teljes körhíd is felhelyezhető 4-6 implantátumra, így tulajdonképpen a teljes foghiány gond nélkül rehabilitálható, s így elkerülhető a kivehető fogsor alkalmazása. Rendelőnkben a fogorvosok által használt legnépszerűbb implantátumok közül válogathat, de kérhető prémium kategóriás, rendelőnk szerinti legjobb fogpótlás, a Straumann BLX.

Denture, the ultimate solution?

A műfogsorral kapcsolatban sokaknak a kivehető fogsor és az általa jelentett kényelmetlenség jut eszükbe. Tény viszont, hogy rendelőnkben napjaink modern technológiáit alkalmazva a teljes fogsor pótlása is korszerű anyagokkal, technológiával történik a páciens életminőségének javítása érdekében.

Ha az összes vagy majdnem az összes fog hiányzik, akkor mindenképpen a műfogsor kínálta lehetőségekben érdemes gondolkodni. A fogsorok között létezik rögzített, kivehető, vagy a kettő kombinációja is. A rögzített műfogsor implantátumokon rögzül és a természetes harapás-érzést adja vissza, nincs szükség a ragasztásra sem. Az Ön számára ideális műfogsor megtalálásában fogorvosaink teljes körű segítséget nyújtanak. Hogy melyik a legjobb kivehető műfogsor? Rendelőnkben elérhető a rendkívül élethű, tartós BPS fogsor!


We design and create the smile of your dreams! All dental services in one place, smile designer, dentist, dental lab, expertise.

en_GBEnglish
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!