Fog implantátum menete

Fogászati implantáció menete

Fogászati implantáció menete

A Smile Expert fogászat budapest fogorvosai minden esetben elmondják a pácienseiknek, hogy egy-egy beavatkozás pontosan mivel jár, hogyan történik és mire kell számítaniuk, akár implantációról, akár más beavatkozásról legyen is szó. Ha az Ön fogorvosa nem tájékoztatta megfelelően a fog implantátum behelyezés menetéről, tartson most velünk és kapjon választ minden kérdésére.

Fogászati implantátumokat számos esetben ajánlanak rendelőnkben, ugyanis ugyanúgy alkalmazható egyes foghiánynál és teljes foghiánynál is. Egy implantátumnál a szomszédos fogakat nem kell lecsiszolni, érintetlenül maradnak és nincsenek összekötve hídpótlással, ami megnehezítené a fogak tisztítását. Sorvégi hiánynál pedig búcsút mondhatunk a kivehető fogsoroknak, ugyanis több implantátumra egy több tagú hídpótlást készíthet a fogorvos, amivel megoldja a páciens rágóképességének visszaállítását, esztétikai és fonetikus  hátrányait. Teljes alsó felső fogatlanság esetén is van megoldás rögzített fogpótlás készítésére az ismert nevén  All-on 4 technikával, ami 4-től 6 implantátummal készülhet.

Közvetlenül a fogászati CBCT kiértékelése után a szájsebész szakorvos megtervezi a beavatkozást a számítógépen. Extrém esetekben van lehetőség 3D nyomtatott sebészeti sablon készítésére, ami navigált előfúrást és implantátum behelyezést von maga után, így a legkedvezőtlenebb csontviszonyokban is pont oda kerül az implantátum, ahová a szájsebész előzőleg megtervezte. A műtét alapos érzéstelenítéssel kezdődik, a betegnek nem lehet fájdalma, ez alapkövetelmény a modern fogászatban és kihat a páciens elégedettségére. A Smile Expert fogorvosai kiváló minőségű és világhírű gyártók érzéstelenítőivel dolgoznak, ami percek alatt teljesen lezsibbasztja az beteg fogait, olykor a fél arcát is. Garantáltan 100%ban fájdalommentes minden szájsebészeti  és protetikai kezelés. Ez után  a sebész pici metszést ejt az ínyen, kiszabadítja a csontfelszínt a megfelelő rálátás érdekében és a megfelelő fúrósorozattal egy üreget alakít ki a csontszövetben az implantátum számára, amibe a végén becsavarja  azt. Fájdalom nincs, egy pici feszítést lehet érezni ahogy bekerül az implantátum. Több implantátumnál a sebész odafigyel arra, hogy a bekerült műgyökerek párhuzamosan álljanak, megkönnyítve  a fogpótlás menetét és a technikusok munkáját.  Amint minden implantátum a helyén van, a sebész zárósapkákat vagy ínyformázókat csavar az implantátumokba, majd összevarja a sebet. Egy implantátum behelyezése zsibbadással együtt 15-20 percet vesz igénybe, tehát kétszer gyorsabb mint egy fogtömés és ugyanannyira fájdalommentes!

A fogászati implantáció választásakor az ár is döntő tényező lehet. Tekintse meg akciós  fog implantátumainkat árral, beépítéssel.


hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!