Fogászat V. kerület

A Smile Expert nevet azért választottuk, hogy tükrözze a fogászat iránt érzett szeretetünket és munkánk iránt támasztott magas követelményt. Fogászatunkban a legfontosabb az elégedett páciens. Fontos számunkra, hogy az elkészült fogmű, nemcsak esztétikailag legyen tökéletes, hanem használhatóság szempontjából is. Kényelmes legyen viselni, természetes érzés legyen vele rágni. A Smile Expert Fogászat V. kerületben, egyszerűen megközelíthető helyen, saját fogtechnikai laborral, saját fogászati CT-vel, 3D panoráma röntgennel, fogászati mikroszkóppal is rendelkezik. Ha kell egy jó fogorvos Budapest belvárosában keresse fel rendelőnket!

Rendelőnkről készült kisfilm segítségével könnyebben megismerhet minket. Tekintse meg videónkat!

Ön is arra a kérdésre keresi a választ, hogy ki a legjobb magán fogorvos Budapest vonzáskörzetében és melyik lehet a legjobb fogászat? Fogorvosaink magasan képzett szakemberek, akik tudják, hogy a munkájukkal szemben támasztott követelmény szigorú, hiszen a  Smile Expert prémium garanciákat ad pácienseinek.

Fogászat garancia V. kerületPácienseink nyugalmat sugárzó környezetben vehetik igénybe fogászatunk szolgáltatásait, 4 fogászati székünk biztosítja, hogy ne legyen csúszás. Fogászati rendelőnkben  minden felszerelés új és magas minőségű, eleget tesz a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Nemcsak a felszerelésről de orvosaink tudásáról és az elvégzett munkákról is ki merjük jelenteni, hogy világszínvonalat képvisel.

A Smile Expert Fogászat V. kerületben saját fogtechnikai laborral rendelkezik

Fogtechnikai laborunk mikronos pontossággal képes dolgozni, hiszen a hagyományos fogtechnikai technológiák mellett CAD-CAM gépparkkal is rendelkezünk.

Ipari 3D nyomtatóval is rendelkezünk, így ki tudjuk nyomtatni a fogat műanyagból, amit ki tud próbálni, mielőtt azt cirkonból kimarná gépünk és beépítenénk azt.

Ellátásaink során a fogtechnikai labor munkatársai is jelen vannak a kezelésnél, hogy a fogtechnika és a fogászat közötti munka minél jobb és gördülékeny legyen.

Mit nyújt Önnek a Smile Expert?

  • Komplex, mindenre kiterjedő fogászati szolgáltatást
  • Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön időbeosztásához
  • Kellemes környezetben és légkörben találja majd magát
  • Jól képzett fogorvosokkal vagy szájsebésszel találkozhat
  • Prémium felszereltségű rendelő, nem kell máshová menni semmiért
  • Prémium fogászati garanciákat kap

Nézzen szét V. kerületi fogászatunkon, tegyen egy virtuális sétát a rendelőnkben!

Ismerje meg a fogászatunkon dolgozó fogorvosokat és szakembereket

Mit fog tapasztali ha ellátogat fogászatunkra?

A szakma kiemelkedő fogorvosaival, szájsebészeivel, fogtechnikusaival fog találkozni, tisztaságot, rendkívül jól felszerelt rendelőket lát majd, ahol mindent egy helyen meg tudnak oldani.

Olyan helyre érkezik majd, ahol a fájdalommentes  fogászati ellátás, a kiemelkedő szakmai munka alapkövetelmény!

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!