Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Szolgáltatásaink

Legyen szó éves szűrővizsgálatról, egy sima fogtömésről, vagy akár implantátum beépítésről, bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, a Smile Expert megfelelő választás ha fogásztai beavatkozásokról van szó. Széles körű fogászati szolgáltatások, prémium garanciáink biztosítják Önnek a biztos, tartós végeredményt.

Esztétikai fogászat

A komolyabb fogászati problémák elkerülhetőek rendszeres ellenőrzés mellett. Az időben észrevett probléma kezelése gyors és olcsó. Legyen éves rutin a fogorvosi rendelőnk felkeresése, hogy a vészhelyzetek és a komolyabb költséggel járó fogászati vészhelyzetek elkerülhetőek legyenek.


Fogfehérítés

A fogfehérítést kizárólag egészséges, tiszta felszínen lehet elvégezni. Tömések, hidak, koronák színét nem változtatja meg, csak a természetes fogakra gyakorol hatást. A rendelői fogfehérítés előnye, hogy akár egy óra alatt látványos eredmény érhető el vele. Az általunk nyújtott fogfehérítés tökéletesen biztonságos, nem károsítja a fogakat.


Fogkő eltávolítás

A duzzadt, vérző íny a gyulladás első jele. Ennek leggyakoribb oka a fogakon megtapadt lepedék, melyből idővel masszív baktériumokkal teli fogkő képződik. Nem beszélve a számos kellemetlen tünetről, mint a rossz lehelet, sárgás-barnás elszíneződések, fájdalom. Ezek a mindennapi életben is problémákat okozhatnak.


Mosolytervezés

Élethű tökéletes mosolyát számítógép segítségével megtervezzük, majd megvalósítjuk! Mindezt egy helyen! Köszönhető ez a rendelőnk felszereltségének, ahol egy helyen van mosolytervező, fogtechnikai labor, fogorvos, szájsebész. Minden beavatkozásunk természetesen fájdalommentes! Személyre szabott mosolytervezés Budapest belvárosában az V. kerületben.


Mikroszkópos fogászat

Míg egyes fogászatok szabad szemmel, jobb esetben nagyítók segítségével oldják meg a kezelendő terület jól láthatóvá tételét, addig mi fogászati mikroszkópot használunk. Mindennek hála 100x jobban látjuk a kezelendő területet. A beavatkozások pontosabbak lesznek, az elért végeredmény tartósabb lesz, és maga a kezelés is rövidebb ideig tart, hiszen jobban látható a kezelés helyszíne, a probléma. Rendelőn vezető fogorvosa Dr. Homoki Sándor kiemelkedő, sok éves tapasztalattal rendelkezik a mikroszkópos fogászat területén.


Fogpótlás

Egy vagy több fog elvesztése komoly problémát jelenthet önbizalmunkra, hatással lehet beszéd képzésünkre, változhat a rágási technika. Kivehető és fix fogpótlással is várjuk pácienseinket. Fogpótlásra minden esetben foghiányok fellépésénél van szükség. A modern fogászatban gyakorlatilag mindennemű foghiány kezelésére van már bevált módszer, Sőt az esztétika és funkcionalitás legmagasabban elvárható kritériumainak is meg tudnak felelni.


Fog implantátum, Fogbeültetés

Implantátumokról már szinte mindenki hallott. Az implantátumok a fogászatban már olyan szinten elterjedtek, hogy gyakorlatilag elengedhetetlen része a fogászati ellátásnak. Akár egy fog pótlásáról legyen szó, akár többről egy teljes fogatlan állcsontban az implantátumok mindig a legjobb megoldást nyújtják, hogy stabil, rögzített foga legyen a páciensnek.


Állkapocsizület diagnosztika

Az állkapocsízület az egyik legbonyolultabb ízület az emberi szervezetben. Ezen ízületek mozgása révén jönnek létre a bonyolult rágási mozgások és a beszédkészség is (a nyelv és ajakfunkciókkal együtt).


3D Rönget, fogászati CT

Magán fogászat Budapesten, saját 3D röntgennel és fogászati CT-vel, a lehető legpontosabb diagnózis felállításához. A különböző képalkotó eljárások hatékonyan alkalmazhatók a gyökérkezelések, szájsebészeti beavatkozások, fogszabályozási folyamatok valamint góckutatás során. Nem elhanyagolható tény, hogy a különböző fogbeültetések, fogpótlások előtt is igen hasznos a megfelelő felvételek elkészítése, mivel segítségükkel az állkapocs csontállománya, annak vastagsága és egyéb jellemző paraméterei is könnyen megjeleníthetőek.

Szájsebészet

Magán szájsebészet Budapesten. A legmodernebb fájdalomcsillapítóknak köszönhetően mára már teljesen fájdalommentesen tudunk akár bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásokat is végrehajtani. Keressen minket bátran pl. bölcsességfog eltávolítás, vagy gyökércsúcs rezekció miatt is.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!