Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Fogászati implantátum beültetés Budapest belvárosában, az V. kerületben

Jelenleg 3 féle implantátum típus érhető el rendelőnkben.

  • Alpha Bio
  • Neodent
  • Straumann

A legfőbb különbségeket igyekeztünk egy táblázatban megjeleníteni

Az Alpha Bio implantátumok

Az Alpha Bio a legjobb ár/érték arányú implantátum, magas minőséget képvisel, mégis költséghatékony,  ami miatt a Magyar rendelők közkedvelt szereplője, Magyarországon a legtöbbet beépített implantátum. Az Alpha Bio Tec vállalat közel 30 éves múltra tekint vissza, így biztos lehet abban, hogy egy nagy múltú cég , az évek során megfelelően kialakított implantátuma kerül majd beépítésre. Anyaga Titán, precízen beültethető, kiválló esztétikai végeredményt nyújt.

Hátránya: Nem terhelhető azonnal, hosszú csontosodási idő, nem megfelelő csontállomány esetén szükség lehet csontpótlásra. Teljes gyógyulási idő 365 nap

Rendelőnk 5 év garanciát biztosít az Alpha Bio implantátum beépítésre, a gyártó pedig élethosszig tartó garanciát az implantátumra.

A Neodent implantátumok (legtöbbet kért implantátum rendelőnkben)

A Neodent implantátumok már a csúcskategóriát képviselik. Alkalmazható olyan helyeken is ahol a csontállomány kisebb, hiszen az implantátum a csont összesűrítésére is alkalmas. Behelyezése rendkívül egyszerű, hiszen rövidebb a fúrási útja, a behelyezés bármelyik szakaszában lehetséges az irányváltoztatás. Behelyezése a csontot a lehető legkissebb mértékben károsítja, a Neodent implantátumokkal nagy rágási stabilitás érhető el. Részleges, vagy teljes foghiány esetében is nyugodt szívvel ajánljuk.

Előnye: A Neodent azonnal terhelhető implantátum! Teljes gyógyulási idő 180 nap

Rendelőnk 10 év garanciát biztosít a Neodent implantátum beépítésre, a gyártó pedig élethosszig tartó garanciát az implantátumra.

A Straumann implantátumok

A Straumann a csúcskategóriájú implantátumok legjobbja. Ez a csúcsminőségű gyártó érte el a legjobb eredményeket a beépítések során. 1974 óta gyárt a Straumann implantátummokat, és számos újítás fűződik a nevéhez az implantátumok világában. Elhelyezkedésük szerint vannak szövetszínű és csontszínű implantátumok, felületkezelésük szerint van SLA és SLA activ felszínű implantátumok, az implantátumok anyaga lehet titán, roxolid és cirkónium.

Az SLA felszín nagy szemcséjű homokkal fújt felületet jelent, amihez a csont kiválóan tud kapcsolódni.

Az SLACTIVE felület tovább javítja a csontba való beépülést és még a legnehezebb esetekben is.  A teljes csontintegráció 6-8 hét!

A Straumann BLX azonnal terhelhető implantátum még puhább csontoknál is nagy stabilitás jellemzi.

Rendelőnk 20 év garanciát biztosít a Straumann implantátum beépítésre, a gyártó pedig élethosszig tartó garanciát az implantátumra.

A képen a Straumann BLX implantátum kialakításának főbb jellemzői:

– Nem kell azon aggódni, hogy biztos majd milyen sokban kerül a konzultáció és az állapotfelmérés, mint más rendelőkben!

Jelenleg a konzultáció és az állapotfelmérés rendelőnkben Ingyenes!

Ön tartós és esztétikus megoldást kap foghiányára

A saját fogak megőrzése elsődleges szempont a mai fogászati kezelések közötti választáskor. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a fogtömés, a gyökérkezelés sem hozza meg a kívánt végeredményt. Ekkor kerülnek szóba a korszerű fogpótlási lehetőségek, melyek között messze a legnagyobb népszerűségnek a fogászati implantátum bizonyul. Az implantátum időtálló minőséget képvisel, és akár további fogpótlások is nyugodhatnak a beültetett fogon. A Smile Expertnél az implantátumokra életre szóló garanciát kapnak pácienseink.

Miért fontos az elvesztett fogak pótlása?

A fogászati implantátum egy gyakran választott megoldás a foghiány kezelésére. De mégis miért fontos az elvesztett fogak mihamarabbi pótlása? Milyen hátrányokkal járhat, ha elhanyagolja ezt a témát? Az elveszített fog helyén szinte biztosan elkezd csökkenni a csontmennyiség. A fog helyétől függően hangképzési és rágási nehézségekkel, majd ez utóbbiból adódóan emésztési problémákkal szembeülhetnek az érintettek. Persze ott van még az esztétikai hátrány, ami szintén rányomja a bélyegét az életminőség alakulására. Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni, hogy amint a saját fog elvesztése, eltávolítása után az érintett terület engedi, gondoskodjon annak pótlásáról. A fogászati implantátum beépítés garantált megbízhatósággal, fájdalommentesen zajlik rendelőnkben.

Milyen előnyei vannak az implantátum választásának?

Implantátum fogorvos budapestA fogbeültetés tulajdonképpen egy egyszerű fogpótlási módszer. A kezelés során egy műgyökér kerül beültetésre, majd erre helyezi rá a fogorvos az úgynevezett felépítményt, vagyis ténylegesen a műfogat. Ennek köszönhetően nincs szükség a saját fogak lecsiszolására, mint például a fogászati híd kialakításakor.

A modern fogpótlás sokféle lehetőséget rejt magában. A fogorvos pótolhat egyetlen hiányzó fogat implantátum beültetésével, de nyugodhat rajta foghíd, sőt, akár a teljes foghiány is megszüntethető.

A Smile Expert tapasztalatai is azt mutatják, hogy a fogászati implantátum Budapest területén is nagy népszerűségnek örvend. Köszönhető ez a természetes hatásának, a szövetbarát anyag alkalmazásának, valamint a maximális kényelemnek amit a fogpótlás biztosít. A titánium implantátum speciális felületi kialakításának köszönhetően beépül a környező szövetekbe, így teherbírása többszörösen növekszik. Nem vált ki allergiás reakciót, ráadásul a korszerű tervezésnek köszönhetően a műfog maximálisan illeszkedik a fogsor többi eleméhez.

Fogászati implantátum fajták

Csonthiány esetén is van megoldás!

Az fogászati implantátum beültetésének fontos feltétele, hogy az elvesztett fog helyén elegendő csont álljon rendelkezésre. Itt jelentkezik a kockázata annak, ha sokáig nem történik meg a fogpótlás. Jó hír azonban, hogy az implantátum beültetése csonthiány esetén is megoldható, ugyanis a szájsebész fogorvos csontpótló anyaggal gondoskodik a szükséges csontmennyiség pótlásáról. A fogbeültetés előtti konzultációkor, a szükséges vizsgálatok elvégzésekor, a kezelési terv összeállításakor kerül sor az implantációra alkalmasság megállapítására.

Fájdalommentes fogászati implantátum beültetése a Smile Expertnél

A fogászati kezelésektől igen sokan tartanak, s számukra igazi rémálomnak tűnhet egy efféle szájsebészeti beavatkozás. Azt kérdezik maguktól, mennyire fáj a fog implantátum? A fogbeültetés a Smile Expertnél a korszerű érzéstelenítésnek köszönhetően teljesen fájdalommentesen zajlik.

Fogászati implantáció meneteA helyi érzéstelenítés után elsőként a fogorvos kialakít egy úgynevezett csontfészket, ebbe helyezi a műgyökeret. Ez tulajdonképpen egy csavar, amire majd rákerül a műfog. A páciens adottságainak és szájhigiéniájának függvényében arra is lehetőség van, hogy ne zárócsavarral zárja az implantátumot, hanem arra ínyformázó kerüljön. Ez elősegíti azt, hogy már az íny a leendő műfognak megfelelően gyógyuljon, ráadásul a műfog későbbi rögzítésekor már nincs szükség újabb bemetszésre az ínyen. A speciális műgyökér rögzüléséhez legalább 3-6 hónap szükséges, ezt követően a stabil alapokra kerülhet rá a műfog, és a kezelési tervben foglaltak szerint egyéb fogpótlási lehetőségek is.

Nyilvánvaló tehát, hogy az implantátum beültetéséhez többszöri megjelenés szükséges a fogorvosnál. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen környezet és hangulat fogadja a pácienst. A fogászati implantátum budapesti  rendelőnkben emberközpontúan, maximális szakértelemmel, és főként fájdalommentesen zajlik. A végeredmény pedig a teljes fogsor jelentette kényelmi és esztétikai élmény ismételt megtapasztalása.


All on four és all on six implantáció elérhető rendelőnkben a teljes foghiány kezelésének az egyik legjobb módszerei.

– Nem kell azon aggódni, hogy biztos majd milyen sokban kerül a konzultáció és az állapotfelmérés, mint más rendelőkben!

Jelenleg a konzultáció és az állapotfelmérés rendelőnkben Ingyenes!


hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!