Fogászati szolgáltatásaink

Minden fogászati szolgáltatás egy helyen

Mikroszkópos fogászat Budapest belvárosában, az V. kerületben

A lézeres mikroszkópos fogászat Budapest belvárosában, rendelőnkban is elérhető. Az innovatív lehetőség tökéletesen illeszkedik az általunk képviselt korszerű szemlélethez. Fogorvosaink sokszoros nagyításban láthatják a munkaterületet, így az elvégzendő kezelés maximális precizitással történhet.

Amíg sok fogászat szabad szemmel, jobb esetben nagyítók segítségével biztosítják a kezeléshez szükséges láthatóságot, addig a Smile Expertben elérhető a mikroszkópos fogászat. Mindennek hála az elért végeredmény tartósabb lesz, és maga a kezelés is rövidebb ideig tart, hiszen jobban látható a kezelés helyszíne.

Mikroszkópos fogászat Budapest belvárosában: gyökérkezelés lézeres megoldással kombinálva

A mikroszkópos fogászat előnyeit elsősorban a gyökérkezelés területén lehet kihasználni. A fogak belseje gyakorlatilag láthatatlan emberi szemmel, ezért a mikroszkópos rásegítés kiemelt jelentőséggel bír a gyökérkezelés eredményességét illetően. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a felső nagyőrlő fogaknál az esetek jelentős részében van negyedik csatorna is, melynek észlelése a fogorvosi nagyítóval nem mindig lehetséges. Ilyenkor a gyökérnél gyulladás alakulhat ki, mely a szervezetben gócot képez.

A Smile Expert fogászat Budapest belvárosában fogászati mikroszkópos megoldásnak köszönhetően a gyökérkezelés kapcsán is prémium színvonalú ellátást biztosít. A lézeres fogászati kezelésnek hála a kezelt terület megtisztítása és fertőtlenítése is optimálisan megvalósítható, ez pedig nélkülözhetetlen a gyulladások és a fertőzések megelőzésének érdekében.

Fogtömés a mikroszkópos fogászat precizitásával

A fogszuvasodás az egyik leggyakrabban jelentkező fogászati kórkép. A mikroszkópos fogászat Budapest Smile Expert magán rendelőjében korszerű tömésanyagokkal és technikával várja mindazokat, akik szeretnék megállítani a fogromlás folyamatát, és az esztétikus tömés előnyeit választanák.

A fogtömés folyamatában elsőként a sérült, szuvas rész eltávolítására kerül sor. A mikroszkópos fogászat lehetővé teszi, hogy a legkisebb szuvas területek is maradéktalanul kezelhetővé váljanak. A pontosság garantált mind a szuvas részek eltávolításakor, mind a felület tömésre történő előkészítésekor. A kisméretű szuvasodás a steril felület kialakítása után azonnal tömhető, de vannak olyan fogtömési technikák is, melyekhez fogtechnikusaink készítik el a szükséges fogpótlást. Az inlay és az onlay töméseink lehetővé teszik, hogy a saját fog nagyobb százalékban megmenthető legyen.


Implantátumokról már szinte mindenki hallott. Az implantátumok a fogászatban már olyan szinten elterjedtek, hogy gyakorlatilag elengedhetetlen része a fogászati ellátásnak.

Akár egy fog pótlásáról legyen szó, akár többről egy teljes fogatlan állcsontban az implantátumok mindig a legjobb megoldást nyújtják, hogy stabil, rögzített foga legyen a páciensnek.