Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Mikroszkópos fogászat Budapest belvárosában, az V. kerületben

A mikroszkópos gyökérkezelés Budapest belvárosában, rendelőnkben is elérhető. Ez az innovatív lehetőség tökéletesen illik az általunk képviselt korszerű szemlélethez. Fogorvosaink sokszoros nagyításban látják a munkaterületet, így az elvégzendő kezelés maximális precizitással történik.

Amíg sok fogorvos szabad szemmel, jobb esetben nagyítók segítségével végzi a gyökérkezeléseket, addig a Smile Expertben az operációs mikroszkóp használatát részesítjük előnyben. Ennek köszönhetően a gyökérkezelések sikeressége nagymértékben megnő, a kezelések száma és ideje pedig csökken.

Mikroszkópos fogászat Budapest belvárosában: mert számít, hogy mit látunk!

A mikroszkópos fogászat előnyeit elsősorban a gyökérkezelés területén lehet kihasználni. A fogak belseje gyakorlatilag láthatatlan emberi szemmel, mert a gyökércsatornákba nem jut le elegendő fény, ezért a mikroszkópos vizualizáció kiemelt jelentőséggel bír a gyökérkezelés eredményességét illetően. A tapasztalatok azt mutatják, hogy például a felső nagyőrlő fogaknál az esetek jelentős részében van negyedik csatorna is, melynek észlelése és ellátása fogorvosi nagyítóeszköz nélkül szinte lehetetlen. Ilyenkor a gyökércsúcsnál gyulladás alakulhat ki, melyet köznyelven gócnak hívunk.

A Smile Expert fogászat Budapest belvárosában fogászati mikroszkópos megoldásnak köszönhetően a gyökérkezelés kapcsán is prémium színvonalú ellátást biztosít.

Fogtömés a mikroszkópos fogászat precizitásával

A fogtömés folyamatában elsőként a sérült, szuvas rész eltávolítására kerül sor. A mikroszkópos fogászat lehetővé teszi, hogy a legkisebb szuvas területek is maradéktalanul kezelhetővé váljanak. A pontosság garantált mind a szuvas részek eltávolításakor, mind a felület tömésre történő előkészítésekor. A kisméretű szuvasodás a steril felület kialakítása után azonnal tömhető, de vannak olyan fogtömési technikák is, melyekhez fogtechnikusaink készítik el a szükséges fogpótlást. Az inlay és az onlay töméseink lehetővé teszik, hogy a saját fog nagyobb százalékban megmenthető legyen.


Implantátumokról már szinte mindenki hallott. Az implantátumok a fogászatban már olyan szinten elterjedtek, hogy gyakorlatilag elengedhetetlen része a fogászati ellátásnak.

Akár egy fog pótlásáról legyen szó, akár többről egy teljes fogatlan állcsontban az implantátumok mindig a legjobb megoldást nyújtják, hogy stabil, rögzített foga legyen a páciensnek.


hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!