Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Szájsebészet Budapest belvárosában, az V. kerületben

Míg a fogászat néhány évtizeddel ezelőtt még kimerült a foghúzásban és a tömésben, addig napjainkra sokkal szélesebb skálát ölel fel ez a tudomány. Korszerű eljárások és anyagok szolgálják, hogy a páciensek minél tovább megőrizzék saját fogaikat, vagy ha ez nem is lehetséges, akkor a minden tekintetben tökéletes fogpótlás készüljön el. A Smile Expert-ben szájsebész szakorvos segítségével munkálkodunk azon, hogy a szájsebészeti beavatkozások fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan történjenek meg.

Szájsebészet Budapest népszerű rendelőjében

A szájsebész segítségére több esetben is szükség lehet. Bár a foghúzás rutin eljárásnak számít, de bizonyos anatómiai adottságok esetében korántsem mindegy, mekkora körültekintéssel zajlik az. A szájsebészet budapesti rendelőnkben gyorsan és fájdalommentesen történik. Legyen szó akár rossz helyre nőtt fogról, szám feletti fogról, beletört foggyökér eltávolításáról, vagy a gyakran előforduló bölcsességfog műtétről, cél a zökkenőmentes, fájdalommentes és gyors kezelés.

Rendelőnk hosszabb nyitvatartással igyekszik pácienseink időbeosztásához igazodni, hogy a szájsebész, vagy fogorvos Budapest belvárosában munkaidő után is elérhető legyen.

Gyakori probléma a bölcsességfog eltávolítása

A bölcsességfog a nyolcadik, a fogsorban leghátul elhelyezkedő fog. Alapesetben 4 van belőle, de sokaknál akár ki sem nő az, az ínyben reked, vagy éppen a nem megfelelő irányban kíván előtörni. Gyakran okoz problémát a pácienseknek, ezért eltávolítása a szájsebészeti beavatkozások körében igen sokszor előfordul.

Mint említettük, nem ritka, hogy nem nőnek ki a bölcsességfogak, vagy egyszerűen az állcsontban fekszenek. Ha helytelen irányba indul meg a növekedés, akkor nyomhatja a szomszédos fogat, a fogsor torlódását és fogfájást idézhet elő. A ferde helyzetben a tisztítás is nehézkessé válik, ami előbb vagy utóbb szuvasodáshoz vezethet. A szájsebészet Budapest prémium kategóriás rendelőjében nagy gyakorlattal és precizitással zajlik. Nem csupán a bölcsességfog eltávolítása kapcsán válhat azonban szükségessé az ilyen irányú szakértelem.

Fogbeültetés akár csontpótlással

Ha fogpótlásról van szó, akkor a leginkább korszerű megoldásnak az implantátum alkalmazása, vagyis a fogbeültetés bizonyul. Az implantátum optimális rögzüléséhez sok esetben nem áll rendelkezésre elegendő csontanyag. Ilyenkor a csont pótlására is lehetőség van. A szájsebész fogorvos egyszerre gondoskodik mindkét folyamatról, ezzel megcélozva a teljes, egészséges fogsor megvalósítását.

Gyökércsúcs eltávolítás un. recekciós műtéttel

Előfordulhat, hogy a fog gyökércsúcsán gyulladás, ciszta keletkezik. A szájsebészeti beavatkozást megelőzően rendszerint már sor került a gyökérkezelésre, de bizonyos esetekben ez nem bizonyul elegendőnek. Ha a gyulladás nem kontrollálható, a foggyökér görbülete miatt nem lehetséges a precíz gyökérkezelés, akkor egy szájsebészeti beavatkozás keretein belül nyílik lehetőség a problémás gyökércsúcs eltávolítására.

A szájsebészet Budapest Smile Expert rendelőjében teljesen fájdalommentesen zajlik, ami kivétel nélkül minden páciens számára lényeges. Az érintettek hajlamosak igencsak tartani egy ilyen beavatkozástól, pedig a korszerű érzéstelenítésnek és a szakértelemnek köszönhetően problémamentesen, nagyobb kellemetlenség nélkül zajlik a kezelés.

 

A szájsebészeti beavatkozást követően a recept nélkül kapható fájdalomcsillapító szedése elegendőnek bizonyul, de antibiotikum kúra is szükségessé válik a gyulladásos folyamatok megelőzésének érdekében. A végeredmény pedig az egészségesebb fogsor, és a gördülékeny szájhigiénia.


Állkapocs izület diagnosztika budapest
Az állkapocsízület az egyik legbonyolultabb ízület az emberi szervezetben. Ezen ízületek mozgása révén jönnek létre a bonyolult rágási mozgások és a beszédkészség is (a nyelv és ajakfunkciókkal együtt). Ahhoz, hogy kényelmes, jól használható pótlást készíthessünk a páciensnek, elengedhetetlen némi anatológiai ismeret.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!