Fogorvos Budapest szívében

Ön is feltette már magának biztosan a kérdést, esetleg interneten is rákeresett, hogy ki lehet a legjobb magán fogorvos Budapest és vonzáskörzetében?

Exkluzív, gyakorlatilag teljes fogászati ellátást kínáló palettával várja meglévő és új pácienseit a Smile Expert fogászati rendelőnk. Felszerelt, tágas, 4 kezelőszékes klinikánkon a legmodernebb technológiával támogatva biztosítjuk pácienseink számára a fogászati ellátást, legyen szó akár csak egy fogtömésről is.

Mércénk, pácienseink elégedett mosolya! Hiszen ha probléma van, akkor csakis a legjobbat szeretnénk magunknak! Egy olyan ellátást, amelynek során lehetőleg mindent egy helyen megtalálunk: labor, fogtechnikus, röntgen, CT, és még sorolhatnánk.

Szájsebészet, mosolytervezés, fogászati CT, fogtechnikai labor, fogorvos Budapest belvárosában

Nyitvatartási időnket úgy alakítottuk ki, hogy a mozgalmas napokon, munka után is könnyen elérhető legyen az Ön számára a fogorvos Budapest bármelyik pontjáról, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Ennek megfelelően 8-20 óra között várjuk pácienseinket. Koordinátoraink nyitvatartási időben telefonon és személyesen is készséggel segítenek az Önnek megfelelő időpont kiválasztásában.

Szakembereink, fogorvosok, fogtechnikusok és szájsebészek valamennyien olyan preventív szemlélettel rendelkeznek, amely által nem csak a hirtelen felmerült probléma mielőbbi megoldásán dolgoznak, hanem a későbbi egészségmegőrzés, a fogak minél további megtartásának érdekében is együttműködést vállalnak pácienseinkkel. Köszönhetően a korrekt, közérthető, konstruktív tájékoztatásnak, a szakmai munka eredményességének, jó néhány páciens visszajelzése, hogy nincs másik olyan fogorvos Budapest vagy környékén, akihez nagyobb bizalommal fordulna. Nekünk ezek mellett a visszajelzések mellett szakmai elhivatottságunk is olyan motivációt ad, amellyel folyamatosan a minőségre, a minél tökéletesebb ügyfélkiszolgálásra, a még magasabb szakmaiságra törekszünk. Valamennyi kollégánk magas szinten képzett szakember. Prémium szolgáltatásaink által az egészségmegőrzés mellett Önnek is hollywoodi mosolya lehet!

Fájdalommentes beavatkozások!

Hétköznap 8:00-20:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás

Telefon:
+36(20)527-5547

Szolgáltatásaink

„A valódi mosoly a szívből fakad, de az egészséges mosolyhoz jó fogászati ​​ellátásra van szükség.” – Dr. Homoki Sándor (vezető fogorvos, Budapest, Smile Expert fogászat)

Esztétikai fogászat

Látogassa meg rendelőnket legalább évente egyszer! Az időben észrevett fogászati probléma kezelése olcsó és megakadályozza a későbbi nagyobb problémákat.

Fogászati Implantáció

A fogászati implantátum a teljes foghiány kezelésére tartós biztonságos megoldás, nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására, károsítására.

Fogfehérítés

Több féle fogorvosi fogfehérítés is elérhető rendelőnkben! Szeretne több árnyalattal fehérebb fogakat? Jelentkezzen!

3D Rönget, fogászati CT

Fogászati CT, 3D panoráma röntgen egy helyen, a teljekörű fogászati szolgáltatás, a helyes fogászati diagnózis elengedhetetlen kellékei.

Fogpótlás

Mikronos pontosságú fogpótlásokat vagyunk képesek előállítani, hála a CAD-CAM technológiának.

Szájsebészet

A szájsebészet teljes palettáját kínáljuk, a bölcsességfog eltávolítástól az implantációig.

Fogkő eltávolítás

A fogak leggyakrabban a lerakódott fogkő miatt kezdenek el elromlani és a rossz lehelet gyakori oka. Távolíttassa el fogkövét évente egyszer fogorvosi rendelőnkben, fájdalommentesen.

Mosolytervezés

Mosolytervezés a legmagasabb minőségben! Lenyomat után fogtechnikai labor 3D nyomtatóval nyomtat fogpróbát és csak az utána marjuk ki mikronos pontossággal a cirkon fogat, ha már tökéletes a minta.

Állkapocs izület diagnosztika

Állkapocs izület diagnosztikára kevés fogászati rendelő képes! Az állkapocs izület diganosztikának köszönhető, hogy amikor megkapja pl. a cirkon körhidat, azzal azonnal kényelmes rágni, kényelmes viselni.

A kapott kedvezmény közeli családtagokra kiterjeszthető, összevonható. Akár egy fog pótlásáról legyen szó, akár többről egy teljes fogatlan állcsontban az implantátumok mindig a legjobb megoldást nyújtják, hogy stabil, rögzített foga legyen a páciensnek.

A rendelői fogfehérítés Budapesten. Akár egy óra alatt látványos eredmény érhető el vele. Az általunk nyújtott fogfehérítés tökéletesen biztonságos, nem károsítja a fogakat, természetesen fájdalommentes. Sugározz magabiztosságot vakítóan fehér fogakkal!


Referenciáinkból

Valódi emberek, valódi eredmények! Hollywoodi mosolyaink Budapesten:


Ha fogászati mikroszkópot használunk a fogat, a problémás területet sokkal jobbal látjuk mintha azt szabad szemmel tennénk. Az elvégzett beavatkozás így sokkal pontosabb lesz. A legjobban gyökérkezelésnél lehet kihasználni, hiszen olyan csatornák is észrevehetőek vele, ami szabad szemmel nem.


4 rendelő, 4 szín

4 fogorvosi székünk biztosítja, hogy ne legyen csúszás az időpontok között. Van olyan szín ami megnyugtatja?


Miért válasszon minket?

 • A fogászat a szájsebészet a fogtechnika teljes területe elérhető rendelőnkben
 • Kezeléseinkhez garanciát kap
 • Igazodunk időbeosztásához hosszabb nyitvatartással
 • Fogorvosaink, szájsebészeink, fogtechnikusaink a szakma kiválóságai
 • Fogtechnikai laborunk CAD-CAM technológiával mikron pontos fogművet tud készíteni
 • Könnyen megközelíthető rendelő az V. kerületben.
 • Fogorvosaink nagy tapasztalattal rendelkeznek
 • Pontos költségvetést készítünk
 • Teljesen új, prémium fogászati géppark
 • Alapelvünk, hogy a betegeinket magas minőségű fogászati ellátásban részesítsük
 • Bankkártyás fizetési lehetőség
fogorvos-budapest-smilexpert-lány