Fogorvosaink és specialistáink - Dr. Gyergyói László

Fogorvosok Budapest Smilexpert V. kerület

Dr. Gyergyói László

Arc-, állcsont-, szájsebészet

A Semmelweis Egyetemen diplomáztam. Arra jutottam, úgy tudom a legtöbbet nyújtani betegeimnek, ha minél széleskörűbb ismereteket szerzek a gyógyítás területén, ezért párhuzamosan tanultam a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán általános orvosnak és a Fogorvostudományi Karon fogorvosnak. Már tanulmányaim idején az arc- állcsont- szájsebészet érdekelt a leginkább, így ezen szakterületen kapcsolódtam be a szakorvosképzésbe, valamint a tudományos munkába. A szájban végzett sebészeti beavatkozások, mint például bölcsességfogak eltávolítása, fogak és betört foggyökerek eltávolítása, szájüregi elváltozások sebészi terápiája kapcsán szereztem a legtöbb tapasztalatomat.

Minden beavatkozásomat betegspecifikusan végzem. Ha tökéletességre törekszünk, figyelemmel kell lenni az egyes betegek egyéni problémáira és egészségi állapotára. Nem elég az adott betegség fizikai meggyógyítása, fontos, hogy ezt olyan módon tegyem, hogy a páciens számára lehetőség szerint elkerülhető legyen a fájdalom és minden kellemetlenség. Hivatásomat eddig is a lehető legjobb tudásom szerint, ezen célok mentén gyakoroltam és azon leszek, hogy a jövőben ennél is többet nyújthassak.

Nagyon fontosnak tartom az állandó szakképzést. Ebben jelentős segítséget a legújabb szakismeretek és a legmodernebb eszközök tudnak nyújtani. Ezért is csatlakoztam a Smile Expert csapatához, ahol minden lehetőség adott.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!