Наши услуги

Если вам нужен хороший стоматолог!

BPS fogsor, a kivehető fogpótlások csúcsa

A BPS (Biofunctional Prosthetic System) fogsor számos előnnyel rendelkezik a hagyományos kivehető fogpótlásokhoz képest. A közelmúltban végzett kutatások során olyan biokompatibilis polimereket azonosítottak, amelyek felhasználhatók a BPS fogsorok gyártásához, és biztosítják a fogsor rendkívüli  minőségének elérését. Az legjelentősebb előnyei a:

  • jobb illeszkedés (ragasztás nélkül is használható),
  • a kényelemes rágás,
  • páratlan esztétika,
  • tartósság

A BPS műfogsorokat egyedileg úgy készítjük el, hogy vákuum képződik a fogsor és a fogíny között, így az nem csúszik el és nem mozdul el rágás közben sem, amíg egy hagyományos műfogsor sokszor kényelmetlen és rosszul illeszkedik, ami fájdalmas viselethez és beszéd- vagy étkezési nehézségekhez vezethet. A BPS fogsor tökéletes illeszkedése biztosítja, hogy viselője kényelmesen rághasson vele, a vákuum biztosítja, hogy a fogsor ragasztás nélkül se mozdulhasson el.

A BPS fogsor másik előnye a kiemelkedő esztétika és természetes megjelenés. Egy hagyományos műfogsornál sokszor egyértelműen látszik, hogy az műfogsor, ilyet a BPS-nél nem fog tapasztalni. A BPS műfogsorokat úgy tervezzük meg budapesti fogászatunkon, hogy az pontosan utánozza a természetes fogak és íny megjelenését, kiemelkedően esztétikus fogkialakítással, természetes hatású  ínykialakítással.  A BPS fogsorral bátran lehet mosolyogni, a legapróbb részletekig élethű megjelenéssel újra önfeledten fog tudni nevetni.

A BPS fogsorok tartós és hosszú élettartamot is kínálnak. Kiváló minőségű anyagokból, svájci technológiával készítjük, törhetetlenek, megfelelő gondozás és karbantartás mellett hosszú évekig fogják szolgálni Önt, amíg egy  hagyományos műfogsor gyakran eltörik, megsérül. A BPS műfogsorok kiváló minőséget képviselnek, olcsóbb és gyorsabb pótlás mint egy implantátum beépítéses All-On-4.

BPS fogsor előtt

BPS fogsor után

ru_RURussian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!