Fogorvos Budapest szívében

Ön is feltette már magának biztosan a kérdést, esetleg interneten is rákeresett, hogy ki lehet a legjobb magán fogorvos Budapest és vonzáskörzetében?

Exkluzív, gyakorlatilag teljes fogászati ellátást kínáló palettával várja meglévő és új pácienseit a Smile Expert fogászati rendelőnk. Felszerelt, tágas, 4 kezelőszékes klinikánkon a legmodernebb technológiával támogatva biztosítjuk pácienseink számára a fogászati ellátást, legyen szó akár csak egy fogtömésről is.

Mércénk, pácienseink elégedett mosolya! Hiszen ha probléma van, akkor csakis a legjobbat szeretnénk magunknak! Egy olyan ellátást, amelynek során lehetőleg mindent egy helyen megtalálunk: labor, fogtechnikus, röntgen, CT, és még sorolhatnánk.

Szájsebészet, mosolytervezés, fogászati CT, fogtechnikai labor, fogorvos Budapest belvárosában

Nyitvatartási időnket úgy alakítottuk ki, hogy a mozgalmas napokon, munka után is könnyen elérhető legyen az Ön számára a fogorvos Budapest bármelyik pontjáról, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Ennek megfelelően 8-20 óra között várjuk pácienseinket. Koordinátoraink nyitvatartási időben telefonon és személyesen is készséggel segítenek az Önnek megfelelő időpont kiválasztásában.

Szakembereink, fogorvosok, fogtechnikusok és szájsebészek valamennyien olyan preventív szemlélettel rendelkeznek, amely által nem csak a hirtelen felmerült probléma mielőbbi megoldásán dolgoznak, hanem a későbbi egészségmegőrzés, a fogak minél további megtartásának érdekében is együttműködést vállalnak pácienseinkkel. Köszönhetően a korrekt, közérthető, konstruktív tájékoztatásnak, a szakmai munka eredményességének, jó néhány páciens visszajelzése, hogy nincs másik olyan fogorvos Budapest vagy környékén, akihez nagyobb bizalommal fordulna. Nekünk ezek mellett a visszajelzések mellett szakmai elhivatottságunk is olyan motivációt ad, amellyel folyamatosan a minőségre, a minél tökéletesebb ügyfélkiszolgálásra, a még magasabb szakmaiságra törekszünk. Valamennyi kollégánk magas szinten képzett szakember. Prémium szolgáltatásaink által az egészségmegőrzés mellett Önnek is hollywoodi mosolya lehet!

Безболезненная стоматология!

Будние дни 8:00-20:00
Суббота Закрыто
Воскресенье Закрыто
Часы работы

Телефон:
+36(1)783-4112

„A valódi mosoly a szívből fakad, de az egészséges mosolyhoz jó fogászati ​​ellátásra van szükség.” – Dr. Homoki Sándor (vezető fogorvos, Budapest, Smile Expert fogászat)

КЛИНИКА, КОТОРОЙ ДОВЕРЯЮТ

Эстетическая стоматология

Látogassa meg rendelőnket legalább évente egyszer! Az időben észrevett fogászati probléma kezelése olcsó és megakadályozza a későbbi nagyobb problémákat.

Установка имплантов

A fogászati implantátum a teljes foghiány kezelésére tartós biztonságos megoldás, nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására, károsítására.

Отбеливание зубов

Több féle fogorvosi fogfehérítés is elérhető rendelőnkben! Szeretne több árnyalattal fehérebb fogakat? Jelentkezzen!

3D рентген, КТ (компьютерная томография)

Fogászati CT, 3D panoráma röntgen egy helyen, a teljekörű fogászati szolgáltatás, a helyes fogászati diagnózis elengedhetetlen kellékei.

Протезирование

Mikronos pontosságú fogpótlásokat vagyunk képesek előállítani, hála a CAD-CAM technológiának.

Хирургическая стоматология

A szájsebészet teljes palettáját kínáljuk, a bölcsességfog eltávolítástól az implantációig.

удаление зубного камня

A fogak leggyakrabban a lerakódott fogkő miatt kezdenek el elromlani és a rossz lehelet gyakori oka. Távolíttassa el fogkövét évente egyszer fogorvosi rendelőnkben, fájdalommentesen.

Дизайн улыбки

Mosolytervezés a legmagasabb minőségben! Lenyomat után fogtechnikai labor 3D nyomtatóval nyomtat fogpróbát és csak az utána marjuk ki mikronos pontossággal a cirkon fogat, ha már tökéletes a minta.

Állkapocs izület diagnosztika

Állkapocs izület diagnosztikára kevés fogászati rendelő képes! Az állkapocs izület diganosztikának köszönhető, hogy amikor megkapja pl. a cirkon körhidat, azzal azonnal kényelmes rágni, kényelmes viselni.

A kapott kedvezmény közeli családtagokra kiterjeszthető, összevonható. Независимо от того, идет ли речь о замене одного зуба или частичном отсутствии зубов в челюсти, имплантаты всегда обеспечивают лучшее решение для пациента для получения фиксированных зубов.

Отбеливание зубов в стоматологической клинике. Новая технология, позволяющая добиться впечатляющих результатов всего за час. Быстрая безболезненная процедура не повреждает зубов и абсолютно безопасна. Излучайте уверенность с ослепительно белоснежной улыбкой!


Наши работы

Biztosak vagyunk abban, hogy magasan képzett fogorvosaink a lehető legjobb fogászati ellátást nyújtják majd fájdalommentesen Önnek. Betegeink elégedettsége amiért dolgozunk minden nap. Várjuk Önt és családját ha egy kisebb fogtömésről, ha műfogsor készítésről, ha teljes fogászati implantációról van szó.

Valódi emberek, valódi eredmények! Hollywoodi mosolyaink Budapesten:


Ha éppen egy jó fogászatot keres, ahol lelkiismeretes fogorvosok végzik munkájukat felesleges tovább keresnie. Tegyen egy virtuális sétát Budapest V. kerületi fogorvosi rendelőnkben.


Ha fogászati mikroszkópot használunk a fogat, a problémás területet sokkal jobbal látjuk mintha azt szabad szemmel tennénk. Az elvégzett beavatkozás így sokkal pontosabb lesz. A legjobban gyökérkezelésnél lehet kihasználni, hiszen olyan csatornák is észrevehetőek vele, ami szabad szemmel nem.


Fogászat és szájsebészet, lelkiismeretes fogorvos Budapest belvárosában!

4 fogorvosi székünk biztosítja, hogy ne legyen csúszás az időpontok között. Mi biztosítjuk a jól felszerelt rendelőket, a minőségi alapanyagokat, a fájdalommentes fogászati ellátást, Önnek csak helyet kell foglalnia egyik fogorvosi székünkben és élvezni a minőségi ellátást.

Dr. Csurhán János - Fogorvos

Fogászati Implantáció, mikron pontos fogpótlás Budapesten!

A fogászati implantáció ma már rutin eljárásnak számít, amit rendelőnkben is minden nap alkalmazunk. A csont állományba egy vagy több műgyökeret építünk be a foghiánynak megfelelően, segítségükkel pótolható akár teljes fogsor is, vagy akár csak egy fog a mellette lévő fogak károsítása, lecsiszolása nélkül.

Dr. Hegedűs Eszter - fogorvos

Mosolytervezés, Hollywoodi mosoly fogorvosaink segítségével

Rendelőnkben a mosolytervezés legmagasabb szintje érhető el. Amíg több fogorvos mosolytervező szoftverrel 2d képből igyekszik a mosolyt megtervezni, mi profi fogtechnikai programmal, 3d nyomtatóval nyomtatunk próbafogat, ami kipróbálható, ha minden ok, akkor marjuk ki cirkonból.

Dr. Homoki Sándor - vezető fogorvos

Fogászati CT, Panoráma röntgen, Fogtechnika Budapesten

Fogorvosi rendelőnkben minden megtalálható ami a modern fogászattól ma elvárható, nem spóroltunk semmin. Önnek nem kell mennie más fogorvosi rendelőbe, egy helyen megtalálható a fogászati CT, a mosolytervezés, szájsebészet, a legmodernebb fogfehérítő rendszerek.

Dr. Shamim Nikkhah - fogorvos

Почему Вам стоит выбрать нас?

 • A fogászat a szájsebészet a fogtechnika teljes területe elérhető rendelőnkben
 • Kezeléseinkhez garanciát kap
 • Igazodunk időbeosztásához hosszabb nyitvatartással
 • Fogorvosaink, szájsebészeink, fogtechnikusaink a szakma kiválóságai
 • Fogtechnikai laborunk CAD-CAM technológiával mikron pontos fogművet tud készíteni
 • Könnyen megközelíthető rendelő az V. kerületben.
 • Наши стоматологи nagy tapasztalattal rendelkeznek
 • Pontos költségvetést készítünk
 • Teljesen új, prémium fogászati géppark
 • Alapelvünk, hogy a betegeinket magas minőségű fogászati ellátásban részesítsük
 • Bankkártyás fizetési lehetőség
fogorvos-budapest-smilexpert-lány

  Отправить сообщение

  ru_RURussian
  Open chat
  Üdvözlöm!
  Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!