Fogpótlás híddal

Fogpótlás híddal egy olyan fogászati eljárás, amelynek során egy vagy több hiányzó fogat helyettesítünk egy mesterséges „híddal”. Ez a híd foglalja el a hiányzó fogak helyét, és rögzül a szomszédos fogakhoz vagy implantátumokhoz, ami tartósságot és stabilitást biztosít. A híd tehát átíveli az üres területet, és természetesnek látszik.

A fogpótlás híd alkalmazásának fő előnyei:

  1. Esztétikus megjelenés: A hidat olyan anyagokból készítjük, amelyek a természetes fogakra hasonlítanak, így esztétikus megjelenést biztosítanak.
  2. Stabilitás: A híd a szomszédos fogakhoz vagy implantátumokhoz rögzül, ami stabil és megbízható megoldást nyújt a hiányzó fogak pótlására.
  3. Jobb rágófunkció: A híd segít javítani a rágófunkciót, az étel rágását.

A fogpótlás híddal készítése általában több fogorvosi látogatást igényel. Az eljárás során először a szomszédos fogak előkészítésre kerülnek, majd egy lenyomatot veszünk. A fogtechnikus a lenyomat alapján készíti el a hídat, amelyet a fogorvosunk a páciens szájába helyez. A híd pontos illeszkedésének és esztétikai megjelenésének ellenőrzése után rögzítik.

Fontos megjegyezni, hogy a fogpótlás híd alkalmazása esetén a szomszédos fogakat le kell csiszolni, hogy a híd rögzíthető legyen. Emellett a hídnak gondos karbantartást kell kapnia a jó higiéniával és rendszeres fogorvosi ellenőrzésekkel, hogy hosszú élettartama legyen.

A legjobb módja annak, hogy megtudja, melyik fogpótlási módszer a legmegfelelőbb az Ön számára, az az, ha időpontot kér tőlünk, fogorvosaink meg tudják vizsgálni az Ön fagainak állapotát, helyzetét és segítenek a megfelelő döntés meghozatalában.

Tekintse meg árainkat! Csomagokat dolgoztunk ki fogászati hidakra is, ami minden felmerülő költséget tartalmaz (pl. csiszolás, húzás stb.). Nincs utólag felmerülő költség. Egyértelmű az árképzésünk!

Fogpótlás híddal! A leggyorsabb megoldás foghiányra
ru_RURussian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!