Fog implantátum árak 2024

A fog implantátum árak 2024-ben változhatnak a fogászati rendelők, az implantátum márkák, a fogpótlás típusai és az esetleges további eljárások függvényében. Általánosságban elmondható, hogy egy hiányzó fog pótlására szolgáló implantátumos fogpótlás ára 160 000-300 000 forint között mozoghat. Ha több fogat vagy teljes fogsorokat kell pótolni, akkor az árak ennek megfelelően növekedhetnek. A fog implantátum árakat befolyásolhatja az is, hogy milyen anyagból készül az implantátum, a fejrész és a korona.

  • Neodent Fog imoplantátum akció Budapest

    A neodent implantátumokat Brazíliában gyártják, és a Straumann csoport tagjai. A neodent implantátumok szintén titánból készülnek, és különböző méretekben és formákban érhetők el. A neodent implantátumok kónikus kialakítással rendelkeznek, amelyek a csontminőséghez igazodnak. A neodent implantátumok előnyei közé tartozik a kedvező ár-érték arány, a magas primer stabilitás, az azonnali terhelhetőség, a gyors osseointegráció, a csökkentett csontvesztés, a széles protetikai választék, és a 10 éves garancia. A Neodent implantátumok ára 2024-ben várhatóan 160.000 Ft körül alakul majd, amíg a Smile Expertben jelenleg 120.000Ft-ért elérhető.

  • Straumann Fog imoplantátum akció Budapest

    A Straumann implantátumokat Svájcban gyártják, és a világ egyik vezető implantátumgyártójának számítanak. A Straumann implantátumok magas tisztaságú titánból vagy kerámiából készülnek, és különböző méretekben és formákban érhetők el. A Straumann implantátumok speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amelyek elősegítik a csontosodást. A Straumann implantátumok előnyei közé tartozik a magas minőség, a magas primer stabilitás, az azonnali terhelhetőség, a gyors osseointegráció, a csökkentett csontvesztés, a széles protetikai választék, és az élettartam garancia. A Straumann implantátumok ára 2024-ben várhatóan 210.000 Ft körül alakul majd, amíg a Smile Expertben 180.000Ft-ért elérhető.

Ha érdekli a fog implantátumokkal kapcsolatos további információ, akkor nézze meg a weboldalunkon található cikkeket, ahol részletesen bemutatjuk a fog implantátumok előnyeit, hátrányait, menetét, típusait és gyakori kérdéseit. Weboldalunkon megtalálhatja a fog implantátum árakat is, amelyeket rendszeresen frissítünk. Ha szeretne időpontot foglalni egy ingyenes konzultációra, akkor hívja a +36205275547-es telefonszámot.

Várjuk szeretettel rendelőnkben, ahol szakképzett fogorvosaink segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb fogpótlási megoldást.

ukUkrainian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!