Наши услуги

Если вам нужен хороший стоматолог!

A kivehető fogsorokra 2 év garanciát vállalunk.
Rendelőnk kivételesen hosszú 5 éves garanciát vállal a rögzített fogpótlásokra és esztétikus tömésekre.
Az általunk használt implantátumokra 10 év garanciát biztosítunk.
A garancia feltételei, hogy a páciens:
• Fél évente részt vesz rendelőnkben a kontroll vizsgálaton. A kontroll vizsgálat díjmentes.
• A félévente esedékes fogkőleszedés elvégezteti rendelőnkben.
• Az előírt gondozási programot követi és a szájhigiéniára ügyel azt tájékoztatásunkat betartva folyamatosan ápolja.
• A fogpótlást rendeltetésszerűen használja. (Kerülendő a tárgyak fogakkal történő szorítása, magvak héjainak rágása, foggal ráharapva történő felbontása, egyéb rendeltetésszerű használat.)
• A fogmű sérülését, hibáját 5 munkanapon belül bejelenti.
• A garancia időtartama alatt rendelőnkben végezteti el valamennyi fogorvosi beavatkozást és szolgáltatást. Amennyiben olyan fogorvosi szolgáltatásról van szó, melyet valamilyen okból átmenetileg vagy egyáltalán nem végzünk, előzetesen rendelőnkkel egyeztet és mi azt támogatjuk.
• Amennyiben a tervezett eljárás alatt vagy után, a kezelés során olyan körülmények merülnek fel, amelyek miatt a kezelőorvos megítélése szerint olyan kiegészítő vagy alternatív kezelések indokoltak és szükségesek, amelyek az egész kezelés sikerét szolgálják, azokat rendelőnkben elvégezteti.
• Tartózkodik a savas ételek italok túlzott azaz ajánlott mértéken felüli fogyasztásától. Különösen alkoholok, magas cukor és színezék tartalmú üdítő és energia italok, magas cukortartalmú édességek. Amennyiben ilyes jellegű étkezési szokásból eredő kopást észlelünk és ezt jelezzük utóbb sem tartózkodik ezektől a páciens.
• Nem dohányzik és nem használ tiltott szereket
• Tartózkodik az extrém sportoktól, átlagosnál erősebb fizikai igénybe vételtől. A baleset eleve kizáró ok.
Az alábbi esetekben, az alábbiakban részletezett helyzetekben elvész a garancia. Ezek jellemzően nem a páciensnek felróhatóan következnek be, ugyanakkor nem a rendelőnkben végzett szolgáltatások vagy használt anyagok minőségére vezethetőek vissza, ezért erre nem áll módunkban garanciát vállalni.
• Amennyiben a páciens rágóapparátusa megbetegszik, szisztémás-, fertőző és daganatos betegségek alakulnak ki, illetve ezek kezelése következtében sérül meg az általunk készített fogorvosi munka a garanciát nem áll módunkban vállalni. Ezek a sajnálatos esetek, olyan elváltozásokat idézhetnek elő, amelynél a leggondosabb munka és a legjobb minőségű anyagok használata mellett sem tudunk garanciát vállalni szolgáltatásunkra.
• Balesetek, valamint ezek során történt sürgősségi beavatkozások következményeire.
• A fogak gyökérkezelése során fellépő szövődményeire és annak következményeire. Minden páciens egyedien reagál a gyökérkezelésre, melyre így garancia nem adható.
• Gyökérkezelt fogak várható élettartamára és a kezelés esetleges sikertelenségére. Erre mindenkinek másképpen reagál a szervezete.
• Amennyiben a páciens hibát, elváltozást észlel, melyre garanciális igényeket szeretne benyújtani az észlelt rendellenességet jelzi a rendelőnek, bejelentkezik vizsgálatra. Amennyiben az igény megalapozott haladéktalanul felállítjuk a kezelési tervet és előjegyezzük a pácienst kezelés(ek)re. Ha az igény garanciális jellegével a rendelő nem ért egyet közös jegyzőkönyvet veszünk fel a vizsgálatkor, ahol részletesen rögzítésre kerülnek az igények, a rendelő álláspontja, az igényekből mit teljesít a rendelő, a részletes leírása, magyarázata annak, hogy a rendelő mire alapozza az elutasítást. Páciens betartja, hogy a garanciális igényekkel rendelőnknél jelentkezik, amennyiben bármilyen beavatkozást végeztet más rendelőben, a garancia elvész. Amennyiben páciens elégedetlen, azt a rendelőnek nem jelzi, nem biztosít lehetőséget, hogy megvizsgáljuk és a javítást/kezelést elvégezhessük, hanem közvetlenül más fogorvoshoz fordul nincs módunkban a kezelést megtéríteni vagy a kezelés díját visszatéríteni.
• Páciens nem rendezte időben tartozását, késedelembe esett.
• Páciens betartja a tájékoztatóban foglalt előírásokat és rá vonatkozó instrukciókat
A garancia nem terjed ki a kezelések során esetlegesen felmerülő utazási, betegszabadságból adódó keresetvesztés, egyéb járulékos költségek megtérítésére.

ru_RURussian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!