Fogászat altatásban Budapest V. kerület

A fogászat altatásban egy olyan szolgáltatásunk, amelyet elsősorban azoknak a pácienseknek ajánlunk, akik félnek a fogorvosi kezelésektől, vagy akik komplex, hosszú beavatkozásokra szorulnak. Az altatásos fogászat során a páciens végig alszik és semmit nem érez a kezelésből. Az altatást szakképzett altatóorvos végzi, aki folyamatosan monitorozza a páciens állapotát. Az altatásban elvégezhető bármilyen fogászati kezelés, legyen az foghúzás, fogtömés, gyökérkezelés, implantáció, vagy szájsebészeti műtét. Az altatásos fogászat előnyei közé tartozik, hogy:

  • Teljesen fájdalommentes és kényelmes, még egy tűszúrást sem érez
  • Egy altatással több beavatkozás is elvégezhető
  • Nem marad emlékkép a kezelésről
  • Biztonságos és professzionális
  • Nem okoz szorongást vagy stresszt

Ha Ön is szeretné igénybe venni az altatásos fogászatunkat, keresse fel a fogászati klinikánkat Budapesten az V. kerületben, ahol tájékoztatjuk az eljárás részleteiről, a szükséges vizsgálatokról, és az altatás költségeiről. Ne hagyja, hogy a fogorvosi félelem megakadályozza abban, hogy egészséges és szép mosolya legyen. Az altatásos fogászat segítségével Ön is álomszép fogakra tehet szert, anélkül, hogy bármit is érezne a kezelésből. Foglaljon időpontot még ma, és élvezze az altatásos fogászat előnyeit. Ha kíváncsi hogyan zajlik az altatásos fogászat menete, kattintson.

Figyelem! Jelenleg éber szedálásra van lehetőség rendelőnkben!

Éber szedálás árai a következőek:

Kis műtéti csomag 1 órás műtétekhez: 90.000Ft
Nagy műtéti csomag 1-2,5 óra: 150.000Ft
All-on-4 csomag: 2,5órától a műtét végéig 280.000Ft

Az altatás és az éber szedálás összehasonlítása

Az éber szedálás egy olyan eljárás, amely során a páciens nyugtató és fájdalomcsillapító szereket kap intravénásan, amelyek egy könnyű, szorongásmentes, felszínes alváshoz hasonló állapotot idéznek elő. Az éber szedálás során a páciens képes kommunikálni az orvossal, megérti és végrehajtja a szóbeli utasításokat, és szinte teljesen elfelejti a kezelést. Az éber szedálás előnye, hogy gyorsan hat, nem jár mellékhatással, és szinte azonnal felszívódik a szervezetből. Az éber szedálás hátránya, hogy nem alkalmas minden páciensre, például légúti fertőzés, szívinfarktus, terhesség esetén nem javasolt.

Az altatás egy olyan eljárás, amely során a páciens teljesen eszméletlen állapotba kerül, és nem reagál semmilyen külső ingerre. Az altatás során a páciens életfunkcióit folyamatosan ellenőrizni kell, és speciális eszközökkel kell biztosítani a légzését és a keringését. Az altatás előnye, hogy lehetővé teszi a hosszabb, bonyolultabb, vagy fájdalmasabb beavatkozások elvégzését, és a páciens semmit sem érez és nem emlékszik a kezelésre. Az altatás hátránya, hogy nagyobb kockázatot jelent a páciens számára, és több időt igényel a felkészülés és a felébredés.

Összefoglalva, az éber szedálás és az altatás közötti különbség abban áll, hogy az éber szedálás során a páciens felszínesen alszik, míg az altatás során teljesen eszméletlen. Az éber szedálás kevésbé kockázatos és gyorsabb, mint az altatás, de nem minden esetben alkalmazható. Az altatás lehetővé teszi a komplexebb beavatkozások elvégzését, de nagyobb odafigyelést és előkészítést igényel. A fogászati rendelőnek ezeket a különbségeket figyelembe kell vennie, amikor a pácienseknek altatásos vagy éber szedálásos fogászati kezelést ajánl.

ru_RURussian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!