Altatásos fogászat menete: a fájdalommentes megoldás

Sokan félnek a fogorvostól, és halogatják a szükséges kezeléseket. Pedig a fogászati problémák nem oldódnak meg maguktól, sőt, egyre súlyosabbá válhatnak. Ha Ön is tart a fájdalomtól, a tűszúrástól, vagy a hosszú és kellemetlen beavatkozásoktól, akkor a Smileexpertben elérhető altatásos fogászat lehet az Ön számára a legjobb választás.

Az altatásos fogászat során a páciens mély álomba merül, és semmit sem érez a kezelés alatt. Az altatást szakképzett aneszteziológus szakorvos végzi, aki folyamatosan ellenőrzi a páciens életfunkcióit. Az altatás alatt akár többféle fogászati beavatkozást is el lehet végezni, például implantációt, foghúzást, gyökérkezelést, vagy fogpótlást. Így Ön időt és pénzt takaríthat meg, és egyszerre szabadulhat meg a fogászati gondjaitól.

Az altatásos fogászat menete a következő budapesti rendelőnkben:

  • Az altatás előtt fogorvosi konzultáció szükséges, aki felméri az Ön fogászati állapotát, és elkészíti a kezelési tervet. Ekkor megbeszélik, hogy milyen beavatkozásokra van szükség, és milyen előnyökkel jár az altatás.
  • Az altatás feltétele egy előzetes labor-, EKG és mellkas röntgen vizsgálat, valamint egyéb betegség fennállása esetén a kezelőorvossal történő konzultáció. Az altatás feltétele továbbá a háziorvos írásos jóváhagyása.
  • A kezelés napján éhgyomorral kell megérkeznie a fogászati klinikánkra, ahol az altatóorvossal ismét átbeszélik a legfontosabb tudnivalókat. A műtét előtt hat órával már ne egyen és igyon semmit, illetve mellőzze a dohányzást.
  • Az altatás során a páciens mindvégig a fogászati székben ül. Az altató injekció beadása után néhány percen belül elalszik, és már a gép lélegzik helyette. Ekkor kezdődik a fogászati kezelés, amely akár több órán át is tarthat.
  • Az altatás után a páciens egy felébresztő szobába kerül, ahol még néhány órát pihenhet. Az altatóorvos ellenőrzi az állapotát, és ha minden rendben van, akkor elengedi hazamenni. Fontos, hogy a páciens ne vezessen, és ne végezzen veszélyes tevékenységet az altatás napján. A kezelés után kap fájdalomcsillapítót, antibiotikumot, és egyéb gyógyszereket, amelyeket a fogorvos utasítása szerint kell szednie.
  • Az altatásos fogászat után általában gyors és problémamentes a gyógyulás. A páciensnek csak a szokásos fogászati utókezeléseket kell betartania, például a seb tisztán tartását, a szájhigiéniát, és az étkezésre vonatkozó tanácsokat.

Az altatásos fogászat egy biztonságos és kényelmes megoldás, amely segíthet Önnek is megszabadulni a fogászati félelmétől, és visszaadhatja az egészséges és szép mosolyát. Ha érdekli ez a lehetőség, keressen minket bizalommal, és kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra. Várjuk szeretettel!

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!