Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Fogfehérítés Budapest belvárosában, az V. kerületben

Fogfehérítés Budapet

Fogfehérítés Budapesten: magabiztos mosoly a Smile Expert fogorvosaival, most csak 39.500Ft-ért

A vakítóan fehér fogsor egyet jelent az ápoltsággal és az igényességgel. A fogak színét azonban a genetikai tényezőkön túl az elfogyasztott ételek és italok is befolyásolják. A tea, a kávé, a vörösbor, vagy például a készételekben megtalálható mesterséges színezőanyagok egyaránt hatással vannak a fogak színére. Jó hír azonban, hogy a fogászati rendelőnkben végzett professzionális fogfehérítés lehetőséget kínál a fogak akár több árnyalattal történő fehérítésére.

Beyond fogfehérítő rendszert használunk és eredeti Beyond zselét, nem utángyártottat, ami esetleg egy olcsóbb árat, vagy gyengébb végeredményt eredményezne! A fogak érzékenysége így minimális a kezelés után, a biztos végeredmény garantált. Tapasztalatunk, hogy más zselé esetén akár több napos érzékenységről panaszkodnak a páciensek.

 

Otthoni módszerek helyett fogfehérítés Budapesten, a Smile Expertben

A fogfehérítés kapcsán az otthoni megoldások iránt sokan érdeklődnek. Vannak, akik a szódabikarbónára esküsznek, mások a felhelyezhető készülékektől várják a fehér fogsort. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy tartós, több árnyalattal fehérebb fogakat kizárólag a fogorvosi rendelőben végzett eljárástól lehet megkapni. A fogfehérítés Budapest népszerű rendelőjében fájdalommentesen és hatékonyan elvégezhető.

Hogyan zajlik a fogfehérítés rendelőnkben?

A fogfehérítő kezelés alapja minden esetben az, hogy a szükséges szájhigiéniai kezelés megtörténjen. A leggyakrabban problémát okozó fogkőtől mindenképpen meg kell szabadítani a fogak felszínét, így annak teljes felületén ki tudja fejteni hatását az alkalmazott fehérítő anyag.

A Smile Expertnél akár egy óra alatt látványos eredmény érhető el, és több árnyalattal fehérebb fogsorral tekinthetnek egy óra múlva pácienseink a tükörbe. A folyamat az íny és az ajkak védelmével indul, így a fogfehérítő zselé ténylegesen csak a fogakra kerül majd. A fogak előkészítése során a polírozásnak és a szárításnak is központi szerep jut, majd a hidegfényű fogfehérítő lámpával történik a hidrogén-peroxidot tartalmazó gél megvilágítása. Ennek köszönhetően elbomlik a peroxid, és az így létrejött oxigén a fogak belsejébe jutva elvégzi fehérítő feladatát. A 10-15 perces megvilágítási szakaszokat ismételni kell egymás után, így érhető el a kívánt fehérség.

Fogfehérítés Budapest: a magánrendelő előnyei

A fogfehérítés időigényes feladat, melyhez mindenképpen magánrendelőt érdemes választani. A Smile Expert által alkalmazott fogfehérítés fájdalommentes, nem károsítja a fogakat. Átmeneti fogérzékenység előfordulhat a kezelést követően, ami azonban hamar elmúlik. Hasznos sok ásványvizet fogyasztani, ezzel ugyanis a fogak átmeneti vízvesztését pótolni lehet. Fogorvosunk minden szükséges információval ellátja a fogfehérítés mellett döntő pácienseinket.

Budapesti magánrendelőnkben, professzionális fogfehérítő anyaggal elvégzett fogfehérítés eredménye azonnal látható, ráadásul mindez teljesen fájdalommentesen érhető el.

Ellenben a házilagos módszerekkel, a fogfehérítés magánrendelőnkben legalább másfél-két évre megoldja a fogak színével kapcsolatos problémákat. Alapvetően elmondható tehát, hogy kényelmesebb, tartósabb és főleg biztonságosabb a szakember által végzett kezelést választani, mintsem kétes eredetű anyagokkal otthon próbálkozni, ami veszélyeket hordozhat magával.

A fehér fogak egészen megváltoztatják a megjelenést. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezelésen átesettek végre újra mernek mosolyogni, és önbizalommal tekintenek a tükörbe. Ez utóbbi szempont az életminőséget illetően is kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a magabiztos fellépés a siker kulcsa.


Implantátumokról már szinte mindenki hallott. Az implantátumok a fogászatban már olyan szinten elterjedtek, hogy gyakorlatilag elengedhetetlen része a fogászati ellátásnak.


hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!