Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Esztétikai fogászat, Prevenció

Az ép fogsor az esztétikum és az egészségmegőrzés szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír. Az általános szájhigiéniára való odafigyelést már kisgyermek korban elsajátítja az ember, az viszont már a hétköznapi szokások függvénye, hogy mennyire figyel oda erre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fogorvos rendszeres, legalább évente egyszer történő felkeresésével sokat lehet tenni a fogászati megbetegedések megelőzésének érdekében. A Smile Expert esztétikai fogászat Budapest területén várja mindazokat, akik aktívan tenni szeretnének az egészséges fogsor megőrzésének, megteremtésének érdekében.

Esztétikai fogászat Budapest: prevencióval az egészséges fogsorért

A fogászati kezelésekre sokan félelemmel gondolnak. A korábbi rossz tapasztalatok akár arra is sarkallhatják az érintetteket, hogy évekre elkerüljék a fogorvost. Fontos azonban tudni, hogy a hozzáállás igencsak megváltozhat akkor, ha sikerül a minden szempontból megfelelő esztétikai fogászat mellett letenni a voksot. A Smile Expert fogászat Budapest területén emberközpontú, empatikus, magasan képzett fogorvosokkal várják a pácienseket. Legyen szó a már kialakult fogászati problémáról, vagy a prevenciós célú kezelésekről, a megbízható magán fogászat aranyat ér napjainkban. Hosszas várakozás, stressz nélkül kerülhet sor a szükséges beavatkozásra, ráadásul teljesen fájdalommentesen.

Cél a rendszeres fogorvos látogatás

A fogorvos rendszeres felkeresésével időben fény derülhet a kezdődő szuvasodásokra, eltávolítható a sok problémát okozó fogkő. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a fogakon levő sárgás-barnás elszíneződés nem csupán esztétikai problémát okoz. Idővel a fog tartószerkezetét is megtámadhatják a fogkőben felhalmozódott baktériumok, ez pedig a megfelelő kezelés hiányában akár a saját fogak elvesztéséhez is vezethet. A fogkő rendszeres eltávolításával tehát már sokat lehet tenni az egészségesebb fogsor érdekében.

Várakozás és fájdalom nélküli preventív segítség

Az előre egyeztetett időpontban a fogorvos Budapest Smile Expert rendelőjében azonnal fogad, így elfelejtheti a várakozás jelentette feszültséget. A fogsor átvizsgálásával fény derülhet a legkisebb szuvasodásra is, melyet aktuálisan orvosolni is lehet. A fogkő fájdalommentes eltávolításával további fogászati megbetegedéseknek veszi elejét a fogorvos. A már meglévő fogpótlások ellenőrzése legalább olyan fontos, mint az igény szerint kérhető fogfehérítés. Ez utóbbinak köszönhetően az esztétikus fogsor és ezzel együtt a magabiztos mosoly érdekében lehet sokat tenni.

A Smile Expert esztétikai fogászat keretein belül is várja pácienseit, fókuszba helyezve a preventív célú kezeléseket. Természetesen az otthoni szájhigiénia kérdése mellett sem mehetünk el, mely során a jó minőségű fogkrém, a fogselyem használata, és az egészséges táplálkozás egyaránt lényegesnek bizonyul.


A duzzadt, vérző íny a gyulladás első jele. Ennek leggyakoribb oka a fogakon megtapadt lepedék, melyből idővel masszív baktériumokkal teli fogkő képződik.
Ez az állapot, ha hosszú ideig fennáll, a gyulladás előrehaladottá válik és akár visszafordíthatatlan károkat is okozhat fogágyban.

Nem beszélve a számos kellemetlen tünetről, mint a rossz lehelet, sárgás-barnás elszíneződések, fájdalom. Ezek a mindennapi életben is problémákat okozhatnak.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!