Fogászati szolgáltatásaink

Minden fogászati szolgáltatás egy helyen

Mosolytervezés Budapest belvárosában, az V. kerületben

Mosolytervezés Budapesten, a Smile Expert fogorvosai segítenek!

Az egészséges, fehér fogak, a szabályos fogsor a magabiztosság egyik alappillérének számítanak. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a mosolytervezés szolgáltatásunk iránt, mely minden korábbinál korszerűbb megoldásokkal várja a pácienseket. A mosolytervezés Budapest Smile Expert rendelőjében professzionális eszközökkel, szoftverekkel zajlik, melyeknek köszönhetően előre láthatja, mit lehet kihozni aktuális adottságaiból.

Mosolytervezés Budapesten

A mosolytervezés Olaszországból, illetve Amerikából indult világhódító útjára. Lényegét tekintve arról van szó, hogy a személyiséghez, karakterhez leginkább passzoló mosolyt sikerüljön megvalósítani. Mindez kiterjed a fogak színére, azok alakjának megtervezésére és precíz kialakítására. Olyan tényezők is fókuszba kerülnek a rendelőnkben zajló mosolytervezés során, mint a páciens kora, neme, a fogak kiindulási színe, az ajkak íveltsége, és persze az arc harmóniája.

A tudomány fejlődésének köszönhetően pácienseink nem csak valamiféle elképzeléssel vághatnak bele a tökéletes mosoly megvalósításába, hanem már az elején láthatnak egyfajta képet arról, hogy milyen összkép várható a mosolytervezés végén. A fogorvos nem csupán azt vizsgálja, hogy aktuálisan milyen állapotban vannak a fogak, hanem arra is törekszik, hogy a fogazat, az arc, és a mosoly között teljes harmónia legyen.

Mosolytervezés Budapest belvárosában, a Smile Expert fogászati rendelőben

A fogesztétikai kezelés egy folyamat, mely során olyan komolyabb problémák is előtérbe kerülhetnek, mint a harapási rendellenességek, vagy az állkapocsfájdalom. Ez utóbbi krónikus fájdalomként van jelen a páciens életében, rontva életminőségét. A fogsor egészének alakítása tehát nem pusztán a tükörben látott kép miatt lényeges, hanem egészségügyi okok is állhatnak a háttérben. Hasonlóképp lényeges az is, hogy az egymásra dőlő, ferdén növő fogak jelentette problémáktól akár felnőttként is megszabadulhatnak az érintettek. A fogszabályozásban rejlő lehetőségeknek hála a gyermekként elhanyagolt állapotból is kihozható a legtöbb.

 

Mit rejt magában a mosolytervezés?

Mint minden fogászati kezelés, itt is az általános fogászati diagnosztikával indul a folyamat. Portré fotó készül, a fogorvos átnézni az egyes fogcsoportokról készített képeket, és írásos kezelési-tervet készít. Az előtte/utána képek segítségével a páciens is jól láthatja, hogy milyen lehetőségek hozhatóak ki adottságaiból, és azok közül melyik felel meg leginkább elképzeléseinek. A konzultáció tehát mindig egyfajta közös álláspont kialakítására törekedik, természetesen a fogászati adottságok figyelembevételével. Legyen szó esztétikai kezelésekről, héjak, hidak vagy kivehető pótlások fogtechnikus segítségével történő elkészítéséről, a precíz kezelési terv felállításával, az árak megbeszélésével indul a mosolytervezés, ami szintén a megbízhatóságunkról is árulkodik.


Implantátumokról már szinte mindenki hallott. Az implantátumok a fogászatban már olyan szinten elterjedtek, hogy gyakorlatilag elengedhetetlen része a fogászati ellátásnak.

Akár egy fog pótlásáról legyen szó, akár többről egy teljes fogatlan állcsontban az implantátumok mindig a legjobb megoldást nyújtják, hogy stabil, rögzített foga legyen a páciensnek.