Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Panoráma röntgen és fogászati CT Budapest belvárosában, az V. kerületben

Rendelőnk kiemelkedő minőségű RTG-t és CT-t alkalmaz a megfelelő diagnózis felállítása, valamint a személyre szabott terápia kiválasztása érdekében.

Az eszközök nagyban megkönnyítik az orvosok munkáját, valamint növelik a kezelések hatékonyságát. A páciensek számára nem jár semmiféle kellemetlenséggel a felvételek elkészítése és a sugárterhelésük is minimális.  A panoráma röntgenfelvétel két dimenziós képet készít az egész szájüregről és a fogakról, lehetővé téve a két állkapocs egyetlen képen történő megjelenítését, míg a Cone Beam CT (CBCT) három dimenzióban ábrázolja a teljes csontszerkezetet és a fogakat.

A különböző képalkotó eljárások hatékonyan alkalmazhatók a gyökérkezelések, szájsebészeti beavatkozások, fogszabályozási folyamatok valamint góckutatás során.

Számos olyan probléma válik láthatóvá, amely a közelmúltban a fogorvosok számára nehezebben megoldható feladatot jelentett. Könnyebben feltárhatóak az esetleg rejtve maradt fogszuvasodások, a ki nem nőtt vagy rossz irányba fejlődő bölcsességfogak, az esetenként baleset következményeként betört fogdarabok.

 

Nem elhanyagolható tény, hogy a különböző fogbeültetések, fogpótlások előtt is igen hasznos a megfelelő felvételek elkészítése, mivel segítségükkel az állkapocs csontállománya, annak vastagsága és egyéb jellemző paraméterei is könnyen megjeleníthetőek.

Abban az esetben, ha Önnek ínyvérzése van, szintén ajánlott RTG/CT készítése, hiszen az íny sorvadásának lokális jellemzői is láthatóvá válnak a felvételeken.


Air Flow másnéven sópolír, egy olyan polírozás, amely könnyedén eltávolítja a tea, kávé, bor, dohányzás és egyéb ételek okozta foltokat és elszíneződéseket.

A teljesen fájdalommentes kezelés lényege, hogy nagy nyomáson víz, természetes alapú por és levegő együttesét fújjuk a fogakra. Ez az eljárás gyorsan és gyengéden távolítja el az elszíneződéseket.


hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!