Fogászat V. kerület

A Smile Expert nevet azért választottuk, hogy tükrözze a fogászat iránt érzett szeretetünket és munkánk iránt támasztott magas követelményt. Fogászatunkban a legfontosabb az elégedett páciens. Fontos számunkra, hogy az elkészült fogmű, nemcsak esztétikailag legyen tökéletes, hanem használhatóság szempontjából is. Kényelmes legyen viselni, természetes érzés legyen vele rágni. A Smile Expert Fogászat V. kerületben, egyszerűen megközelíthető helyen, saját fogtechnikai laborral, saját fogászati CT-vel, 3D panoráma röntgennel, fogászati mikroszkóppal is rendelkezik. Ha kell egy jó fogorvos Budapest belvárosában keresse fel rendelőnket! Jó és megfizethető fogorvost keres? Jó helyen jár!

Rendelőnkről készült kisfilm segítségével könnyebben megismerhet minket. Tekintse meg videónkat!

Ön is arra a kérdésre keresi a választ, hogy ki a legjobb magán fogorvos Budapest vonzáskörzetében és melyik lehet a legjobb fogászat? Fogorvosaink magasan képzett szakemberek, akik tudják, hogy a munkájukkal szemben támasztott követelmény szigorú, hiszen a  Smile Expert prémium garanciákat ad pácienseinek.

Fogászat garancia V. kerületPácienseink nyugalmat sugárzó környezetben vehetik igénybe fogászatunk szolgáltatásait, 4 fogászati székünk biztosítja, hogy ne legyen csúszás. Fogászati rendelőnkben  minden felszerelés új és magas minőségű, eleget tesz a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Nemcsak a felszerelésről de orvosaink tudásáról és az elvégzett munkákról is ki merjük jelenteni, hogy világszínvonalat képvisel.

A Smile Expert Fogászat V. kerületben saját fogtechnikai laborral rendelkezik

Fogtechnikai laborunk mikronos pontossággal képes dolgozni, hiszen a hagyományos fogtechnikai technológiák mellett CAD-CAM gépparkkal is rendelkezünk.

Ipari 3D nyomtatóval is rendelkezünk, így ki tudjuk nyomtatni a fogat műanyagból, amit ki tud próbálni, mielőtt azt cirkonból kimarná gépünk és beépítenénk azt.

Ellátásaink során a fogtechnikai labor munkatársai is jelen vannak a kezelésnél, hogy a fogtechnika és a fogászat közötti munka minél jobb és gördülékeny legyen.

Mit nyújt Önnek a Smile Expert?

  • Komplex, mindenre kiterjedő fogászati szolgáltatást
  • Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön időbeosztásához
  • Kellemes környezetben és légkörben találja majd magát
  • Jól képzett fogorvosokkal vagy szájsebésszel találkozhat
  • Prémium felszereltségű rendelő, nem kell máshová menni semmiért
  • Prémium fogászati garanciákat kap

Nézzen szét V. kerületi fogászatunkon, tegyen egy virtuális sétát a rendelőnkben!

Ismerje meg a fogászatunkon dolgozó fogorvosokat és szakembereket

Mit fog tapasztali ha ellátogat fogászatunkra?

A szakma kiemelkedő fogorvosaival, szájsebészeivel, fogtechnikusaival fog találkozni, tisztaságot, rendkívül jól felszerelt rendelőket lát majd, ahol mindent egy helyen meg tudnak oldani.

Olyan helyre érkezik majd, ahol a fájdalommentes  fogászati ellátás, a kiemelkedő szakmai munka alapkövetelmény!

ru_RURussian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!