Fogászati szolgáltatásaink

Ha kell egy jó fogorvos!

Hiányzik egy vagy több foga és úgy gondolja, a középszerű megoldások Önt nem érdeklik? A rendelőnkben elérhető legjobb fogpótlás a Straumann BLX.

A Smile Expert egy kiemelkedően felszerelt fogászat Budapest V. kerületében. A rendelőben dolgozó nagyszerű fogászati csapat segítségével elkészítjük Önnek a szakma szabályai szerinti legjobb fogpótlást. Munkánkat személyesen Románszky László és professzionális fogtechnikus csapata segíti, akiről már a fogászati szaklapok is elismerően, több oldalon keresztül cikkeztek. Vezető fogorvosunk Dr. Homoki Sándor elsők között volt, aki már 10 évvel ezelőtt is fogászati mikroszkópot használt, a legjobb fogászati eredmények elérése számára elvi és lelkiismereti kérdés. Nyíregyházán 3 fogorvosi rendelőjébe folyamatosan érkeznek a betegek, a nyíregyháziak pontosan tudják hol kapnak profi fogorvosi ellátást.

Fogászati csapatunk szerint a legjobb fogpótlás a Straumann BLX

Csapatunk örömmel mutatja be Önnek a rendelőnkben elérhető legjobb fogpótlást, az innovatív Straumann BLX fogászati implantátum rendszert, amihez átmenőcsavaros rögzítésű cirkónium koronát készítünk, így elkerüljük az implantátum begyógyultságát veszélyeztető ragasztás utáni lehetséges cementmaradványokat.

A Straumann egy prémium svájci implantátum márka, ami párosul az innovációval és a precizitással, mely mögött komoly tudományos háttér van. A cég feszegeti a határokat, hogy megalapozza a legjobb fogászati ellátás következő generációját.

A straumann implantátumokhoz csúcsminőségű anyagokat használnak, máshoz nem hasonlítható felületkezelésüknek köszönhetően a csont szinte biztosan összenő az implantátummal, az később több saját fog terhelését képes elviselni.

A műgyökérhez tartozó cirkónium fogpótlás elkészítését számítógépes tervező munka előzi meg az elvégzett arcíves regisztráció és támasztócsapos harapásregisztrációval, amennyiben szükséges, a legjobb fogpótlás elérése érdekében. A koronát 1 mikron pontossággal tudja fogtechnikánk kifaragni egy speciális cirkónium tömbből. Pácienseink minden esetben 3D fogpóbában részesülnek, ami azt jelenti, hogy látják a végleges fogpótlás alakját annak elkészülése előtt. Amennyibe szükség van rá, ilyenkor az orvos akár változtathat is rajta, így elérve a fogpótlás maximális esztétikáját és páciensünk elégedettségét. Fontosnak tartjuk leírni, hogy amennyiben csonthiány miatt nem lehetséges az implantátum beültetése, rendelőnkben a csontpótlás is elérhető!

A prémium fogpótlásokhoz mi értünk, de a legjobb fogpótlás a saját egészséges fogak így bátran keresse fel rendelőnket, ahol dentálhigiénikusain segítségével megelőzheti a fogászati problémáit és remélhetőleg sosem lesz szüksége egyetlen implantátumra sem 🙂


All on four és all on six implantáció elérhető rendelőnkben a teljes foghiány kezelésére a legjobb megoldás. Természetesen az implantáció kérhető Straumann prémium implantátumokkal!

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!