Fog Implantátum akció Budapest

A fog implantátum egy olyan fogpótlás, amely a foggyökér helyére kerül beültetésre, és így stabil alapot biztosít a ráépített koronának vagy hídnak. A fog implantátumok segítenek megőrizni az állcsont egészségét, megakadályozzák a fogak elmozdulását, javítják a rágást és az esztétikát. Ha fog implantátumra van szüksége, akkor most érdemes kihasználnia a Fog Implantátum akciónk budapesti rendelőnkben érhető el, amelyben kiváló minőségű és megbízható fogászati implantátum márkákat akciózzunk le.

Az akcióban részt vevő fogászati implantátum márkák a következők:

  • Alpha Bio: Az Alpha Bio egy izraeli cég, amely több mint 30 éve foglalkozik fogászati implantátumok gyártásával és fejlesztésével. Az Alpha Bio implantátumok kiváló biokompatibilitással rendelkeznek, és könnyen integrálódnak a csontszövetbe. Az Alpha Bio implantátumokat több mint 60 országban használják, és több mint 6 millió elégedett páciens bizonyítja a hatékonyságukat és a biztonságukat.
  • Straumann: A Straumann egy svájci cég, amely a világ egyik vezető fogászati implantátum gyártója. A Straumann implantátumok a legmodernebb technológiával készülnek, és magas szintű precizitást és stabilitást biztosítanak. A Straumann implantátumokat klinikailag tesztelték, és bizonyították, hogy hosszú távon is megőrzik a funkciójukat és az esztétikájukat.
  • Neodent: A Neodent egy brazil cég, amely 1993 óta foglalkozik fogászati implantátumok gyártásával és forgalmazásával. A Neodent implantátumok innovatív megoldásokat kínálnak a fogpótlás területén, és különböző méretű és formájú implantátumokat tartalmaznak, hogy minden páciens igényének megfeleljenek. A Neodent implantátumok kényelmesek, tartósak és megfizethetőek.

Ha szeretne élni a Fog Implantátum akció budapest lehetőségével, akkor ne habozzon, és jelentkezzen be még ma egy ingyenes konzultációra, ahol szakértő fogorvosaink felmérik az Ön fogászati állapotát, és kiválasztják az Önnek legmegfelelőbb implantátumos fogpótlást. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat, és tegye ragyogóvá a mosolyát fogászati implantátumokkal!

en_GBEnglish
Open chat
Üdvözlöm!
Miben tudok segíteni? Küldj üzenetet vagy telefonálj Ingyen!